Mi a vé. Leményetek az Olívia, Laura, Emília, Sztella, Klaudia, Letícia, Felícia, Annabella, Kornél, Richárd, Dávid, Krisztián nevekről, adnátok a gyereketeknek?
Olívia - A felsoroltakhoz viszonyítva elmegy, de nem adnám. A fiú verzióját, az Olivért inkább szeretem.
Laura - Ez még a legszebb az összes közül, ezt adnám.
Emília - Az a bolond állatkínzó lány jut eszembe a Bolondos dallamokból, nem tetszik. :) Nem adnám.
Sztella - S-sel írva jobb, de tudtommal úgy már nem engedik (egy Stella nevű ismerősöm mondta) ebben a formában nem tetszik, így nem adnám.
Klaudia - Párom két exe is Klaudia, valamint egy cigány csajt hívnak így, érthető módon nem tetszik, nem adnám. :)
Letícia - Nekem ezek a "cia" nevek alapból nem tetszenek.
Felícia - Lásd előző:)
Annabella - Külön-külön már jobb, bár igaz, Annából annyi van, mint a fene...
Kornél - Kandúrcicám neve, szeretem. :) Adnám, bár párom előre kikötötte, macska után nem nevezzük el a gyereket. :D
Richárd - Nem rossz, nincs vele bajom, a felsoroltak közül ezt adnám.
Dávid - A bátyám neve, ezzel sincs bajom, de nem adnám, mert már van.
Krisztián - Mivel a húgom Krisztina, a hasonlóság miatt nem adnám, de amúgy sem tetszik.
Emíliát,adnám,mert egy közeli ismerősöm neve volt,aki sajnos betegségben szenvedett. Nálam ő a hős. :D
Felícia: ez olyan frappáns :D
Dávid: szép :D
Olívia közömbös, nem rossz, de vannak nála szebbek is
Laura szép, adnám
Emília -ez is szép, de vannak jobbak
Sztella - jaj, ez olyan szép, de szerintem magyarba is S-sel használják, én S-sel is szoktam mondani. S-sel simán jobban tetszik nekem, mint Sz-szel, de ha angolnak Sz-kiejtéssel ez a neve, lehet, de ha magyar az illető, inkább legyen 'S' :)
Klaudia szép, de lehet, hogy túl gyakori, meg lehet, hogy tűnhet kicsit ilyen "menőzős" névnek
Letíciát nem adnám
Felíciát szintén nem
Annabella az nagyon szép, dallamos, adnám:)
Kornél nem tetszik
Richárd név nekem közömbös és talán túl gyakori
Dávid nem tetszik
Krisztián közömbös, de inkább picit a jók felé billen, de nem adnám, mert túl gyakori
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!