Ugy szabad gyermeket vállalni, hogy egyik oldalról sem lennének nagyszülei?
Pedig igazuk van a többieknek. Miért kéne ahhoz éljenek a nagyszülők, hogy gyereked legyen? Nem a nagyszülők a gyerekvállalás feltételei. Nekem kis koromba haltak meg a nagyszüleim, köszike jól vagyok és anyának meséltem el az ovis történeteimet. A család többi tagja (keresztszülők, unokatestvérek stb) megvannak az már nagyon jó.
És bocs, de ha neked tényleg csak a nagyszülők a fontosak a gyerekvállaláshoz, akkor gondolkodj el, hogy te nagyszülőket akarnád inkább vagy a gyereket.
Akkor ne vállalj, probléma megoldva.
Egyébként meg marhaság. Ezzel az erővel, aki egyke vagy árva, az se vállalhatna.
Kedves Kérdező!
Szerintem van értelme, így is gyereket vállalni, persze! Ha jól értem a pároddal ő lenne az első közös gyermek? Már csak ezért is jó lenne. Na meg ott lenne neki a 8 éves nagytesó. Persze segítségre így nem számíthatnátok, de ez sok olyan helyen is így van, ahol élnek a nagyszülők.
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
Bárhogy szabad gyereket vállalni! Láthatod a sok ilyen-olyan példát!
A gyereknek ti lesztek a családja és nem a nagyszülők,uncsitesók! Oviba,iskolában pedig lesznek barátai!
És igen,valóban ostobán van megfogalmazva a kérdés! Ezért ennyi a számodra nem tetsző válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!