Ugy szabad gyermeket vállalni, hogy egyik oldalról sem lennének nagyszülei?
Talán nagyon elzárkózva éltek, azt írod, hogy "ide nem jön senki".
Teremts magatok köré baráti társaságot rokonok híján! Rendszeresen összejártok, lenne baráti eseménye a kicsinek.
Kedves kérdező!
Nyugodtan vállalj gyereket ha szeretnél,Ti lesztek a családja,veletek lesz családi élmény.
Mi is későn vállaltunk a férjemmel én 40 vagyok,férjem 52.Az én anyukám másik városban él,és dolgozik ,ritkán találkozunk.Keresztapámék egy harmadik városban élnek,ők már nyugdíjasok,de nekik is van saját családjuk unokájuk pesten,azzal foglalkoznak,nem találkoztam velük kb15 éve.Unokatesóm gyerekét még nem is ismerem,de még anyukám sem,pedig ők jobban tartják a kapcsolatot.Férjem fiai még másik megyébe is laknak,velük is kb évente 2-3x talizunk.Férjem anyukájával van napi szintű kapcsolatunk, de ő már idős.Szóval nálunk vannak rokonok, elvileg nagy család,még sincsennek(szerencsére)nagy családi összejövetelek.
Kedves kérdező!
Nyugodtan vállalj gyereket ha szeretnél,Ti lesztek a családja,veletek lesz családi élmény.
Mi is későn vállaltunk a férjemmel én 40 vagyok,férjem 52.Az én anyukám másik városban él,és dolgozik ,ritkán találkozunk.Keresztapámék egy harmadik városban élnek,ők már nyugdíjasok,de nekik is van saját családjuk unokájuk pesten,azzal foglalkoznak,nem találkoztam velük kb15 éve.Unokatesóm gyerekét még nem is ismerem,de még anyukám sem,pedig ők jobban tartják a kapcsolatot.Férjem fiai még másik megyébe is laknak,velük is kb évente 2-3x talizunk.Férjem anyukájával van napi szintű kapcsolatunk, de ő már idős.Szóval nálunk vannak rokonok, elvileg nagy család,még sincsennek(szerencsére)nagy családi összejövetelek. Különben szerintem itt a kérdés az,hogyha anyukád élne,akkor teljes család lennétek, összejövetelekkel,eseményekkel?
Természetesen bűn így szülni, sőt, aki esetleg árva, annak meg se forduljon a fejében, hogy egyszer családja legyen.
Eszednél vagy, kérdező?
Ne , igy ne szulj ...
Ennyi esszel.
Kedves Kérdező!
Szerintem kifejezetten jó lenne Nektek, ha vállalnátok gyereket.
A gyerekek a nagyobb család alapjai, amire szerintem minden ember vágyik, az is, aki nem ismeri be, vagy nem ismeri saját vágyait igazán.
A gyerek néhány év múlva már ovis lenne, aztán iskolás, nem lenne szoc. szegény környezetben.
De addig is kell vinni orvosi vizsgálatokra, levegőzni , sétálni vagy játszótérre. Ezek jó alkalmak más anyukákkal való ismerkedésre.
Húsz év múlva pedig már a gyerekeid is saját családjukkal, vagy párjukkal jönnének a családi összejövetelekre. Az ő apropojukból lennének családi események.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!