Munkahelyeteken hogyan jelentettétek be, hogy gyermeket vártok?
Miért nem mész dolgozni? Veszélyeztetett vagy?
Be kell menni a főnökhöz és elmondani, hogy kedves Béla állapotos vagyok, eddig és eddig tervezek dolgozni. Megkérdezhetes kit taníts be addig.
Kis cégnél dolgoztam, szinte családias hangulat.
Épp karácsonykor voltam 12 hetes, így a karácsonyi vacsora előtt elmondtam személyesen a főnöknek, majd a bulin a többieknek.
Elég negatív, ha így mondod el a főnöködnek..
Inkább azt mondd, hogy meddig dolgozol, mikor várható a szülés, mikortól ne számítsanak rád, ne pedig azt, hogy hát egy darabig nem dolgozol..
Nekem elég jó a kapcsolatom a főnökömmel, így fesztelenül tudtam elmondani neki, de hozzátettem, hogy a 8. hónapig szeretnék dolgozni, így augusztusig számíthat rám a munkában. Utána ha bármi kérdés marad a munkával kapcsolatban, akkor nyugodtan hívjanak, segítek. (Bár általában elég jól elvarrom a szálakat és úgy hagyom hátra a lezáratlan feladatokat, hogy más is tudja folytatni.)
5 hetesen reggel betelefonáltam, hogy ne várjanak, befektettek.
az orvosom nem engedett többet dolgozni menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!