Hogyan tároljam a cumisüvegeket?
Első babám lesz. Nem tudom amúgy mikor szokás a cumisüvegeket sterilizálni, most vagyok 36 hetes.
De arra gondoltam már most megcsinálom, csak ha a fertőtlenítéssel kész vagyok, utana hol és hogyan tároljam a cumisüvegeket?
Tegyem őket egy-egy kiszacskóba és tegyem be a gyerek cuccai közé?
Mondjuk mi az hogy valamit bem lehet vinni???
Hat baszki én vagyok az anyja, és ha én cumit akarok neki adni akkor azt adok, mondhat csecsemős Böske akármit.
A kórház nem kiképzőtábor, hogy utasítgasson meg majd ő eldönti kaphat e tápszert az ordító gyerekem. Ahhoz sincs köze ha nem akarok szoptatni, meg úgy semmihez...azért álljon már meg a menet, nekem ő nem főnököm meg semmi, max tanácsot adhat amit vagy megfogadok vagy nem.
Felesleges voltegvenni előre, es főleg felesleges 3 db. Ha szükség is lesz rá lehet azt a fajtát amit vettél el se fogja fogadni. Sterilizálni is teljesen felesleges előre, nem marad steril, mindig használat előtt kell.
Tápszert nem lehet egy újszülöttnek csak úgy adni, hogy bemegyek a boltba és veszek valamilyet, a gyerekorvosnak kell felírnia. Amikor a gyerekorvoshoz kiválasztja melyik legyen számít, hogy császárral vagy természetes úton született, hányadik hétre, milyen súllyal... Ha később kapja akkor addig kiderül, hogy hasfájásra, bukásra, szorulásra hajlamos-e, ezekre mind-mind más típusú tápszer lesz a jó, nem az amit te most 36 hetes terhesen levettél a polcról, mert épp akciós volt.
Nem fog éhen halni a gyerek addig amíg elmegy a férjed kiváltani az orvos által felírt típust, és elsterilizálod a cumisüveget.
(Amúgy a mikrós sterilizáló tényleg nagyon jó)
Hát utolsó, jó nagy marhaságot mondtál. A gyerekorvos nem végez ám ilyen kutatást, van preferált tápszere amit minden babànak felír elsőre (és gondolom ami után a gyógyszerlátogatók jutalmazzák..) ami ha bejön jó, ha nem skkor tippmix jelleggel ír mást.
De amúgy bemegyek a dm-be és veszek amilyet akarok, ki tiltja meg? Ha ennyire tudományosan kellene kiválasztani nem árulnàk vény nélkül, nem?
Hat 23, pedig én úgy csináltam
Bementem a boltba és megvettem az első tápszert ami szembe jött velem, mivel anno 10 éve a környékünkön egyetlenegy bolt volt nyitva vasárnap, ahol egyetlenegy fajta tápszer volt.
És sürgősen kellett.
Meg jó,hogy Nem éheztettem a gyerekemet hétfőig, esetleg keddig amíg fogadott az orvos.
Utána sem csinált vizsgálatokat, sőt, azt se tudta milyen tápszert eszik a gyerek.
23, amikor a hülye okoskodik 🤣
Ez nem jött össze...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!