Hogyan tároljam a cumisüvegeket?
Első babám lesz. Nem tudom amúgy mikor szokás a cumisüvegeket sterilizálni, most vagyok 36 hetes.
De arra gondoltam már most megcsinálom, csak ha a fertőtlenítéssel kész vagyok, utana hol és hogyan tároljam a cumisüvegeket?
Tegyem őket egy-egy kiszacskóba és tegyem be a gyerek cuccai közé?
Lehet, hogy nem is kell használnod, vagy már eldöntötted, hogy nem fogod szoptatni?
Amúgy nem tart sokáig sterilizálni, szerintem bőven ráérsz amikor hazajöttök a kórházból.
Nagyon jó lenne ha minden rendbe menne a szoptatással, de annyira parázós fajta vagyok, hogy biztonság esetére még tápszerből is vettünk 1 dobozzal.
Ha nekünk nem lesz rá szükség majd oda adjuk olyan kismamának akinek kell.
Minden használat előtt közvetlenül kellene, ha már tárolod itt-ott, összetapogatod, stb. utána nem steril.
Kifejezetten nem szerettem ezt csinálni, viszont a mikrós sterilizáló volt a megmentőm. Illetve a mamnak van olyan cumisüvege, amit mikróban lehet magában is sterilizálni.
#7. Remélem tudod, mennyire toxic az, amit írsz... Kb. szóról szóra ezt kaptam meg egy bunkó gyermekorvostól a kórhazban, holott ez qrvára nem azt jelenti.
Üdv, egy 2+ éve szoptató elsőgyermekes anyuka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!