Hogy lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés
Fiatalkoromban volt egy párkapcsolatom amiben szülhettem volna gyermeket. Az én hibámból tönkrement. Sajnos azóta nem találtam olyan férfit akivel vállalhattam volna. Emberileg nem voltak jók. 40 éves vagyok. Nincs stabil munkahelyem tehát egyedül nem tudok vállalni. Eddig próbáltam társkeresőzni de semmi. Nőgyógyászati problémám is van. Depressziós is vagyok. Hogy lehet beletörődni hogy már nem lesz gyerekem?
máj. 24. 13:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki erről kérdést.
máj. 24. 19:17
 12/15 anonim ***** válasza:
25%

11. Hogy mi? A saját kérdésed alá írogatsz.

" Hogy lehet feldolgozni?"

Pl úgy, hogy nem azért siránkozol amid nincs, nézed a jó oldalát, és teszel azért hogy a mostaninál értelmesebb életed legyen. Pl így. Ezeket írtam le, a TE kérdésed alá. De ha szerinted nem írtál ki kérdést😂 akkor ok.

Na további szép életet.

máj. 24. 20:10
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Pszichológus a megoldás erre a problémára.
máj. 24. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es válaszoló egy leszbikus r*banc.
máj. 25. 01:33
 15/15 anonim ***** válasza:
#12 es nem unod?
máj. 25. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!