Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ,szólt már rá valaki...

Anyukák ,szólt már rá valaki a gyerekére és vagy annak barátaira hogy miért kell annyira letolnia a nadrágját/nadrágjukat hogy a boxere 2/3-a kint legyen? (17-18 éves korosztály)

Figyelt kérdés
Tinédzser korosztályról beszélünk ,ki az aki találkozott hasonló szituációval ,hogyan szóltatok/szólnátok a srácnak ,srácoknak, úgy hogy inkább vicces legyen a szituáció nőként,mint bunkó.

2024. máj. 9. 16:51
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%
Na engem ezért nem érdekel mások véleménye. Én nem szólok bele más dolgába, ő is megtarthatja a véleményét amit amúgy nem is kértem.
2024. máj. 9. 19:30
 22/40 anonim ***** válasza:
44%
én simån közlöm hogy öltözön fel normálisan mert mások nem kivåncsiak az also nadrågjåra .
2024. máj. 9. 22:22
 23/40 anonim ***** válasza:
91%

"Béla! Te tudtad hogy ez a "divat" a börtönből való, és azt jelzi egyik férfi a másokiknak hogy készen áll a kozosulesre? "

Szerintem vennék a poént 😬

2024. máj. 9. 23:49
 24/40 anonim ***** válasza:
68%
Ott vendéget várnak. kérdezd meg, hogy homoszexuális -e. Vagy esetleg rossz a memóriája, hogy elfelejtette hogy kell felhúzni, pedig 3 évesen már ment neki.
2024. máj. 10. 08:07
 25/40 anonim ***** válasza:
65%

#13 A fiadat meg nem zavarja.

Hadd élje már meg a fiatalságát! Te sosem vettél fel ilyan ruhákat, ami a szüleidnek kifogásolható volt? A szomszédok meg kit érdekelnek (rajtad kívül persze, kérdező)? Ha nem tetszik nekik, ne nézzék, amúgy is, mit foglalkoznak a fiad alsógatyájával és egyáltalán miért szólnak bele olyanba, amihez semmi közük...

2024. máj. 11. 23:10
 26/40 anonim ***** válasza:
39%
#24 de ez már divattá is vált, nem veszu senki felhívásnak, max ha ténylegesen a böriben lennének. A 3 éves viszont tök jó, vicces
2024. máj. 11. 23:12
 27/40 anonim ***** válasza:
58%
Mennyivel gazabb ez , mint az ha egy tini lany kirakja a cs.cseit ? Es latja az egesz falu? 😅
2024. máj. 20. 10:54
 28/40 anonim ***** válasza:
66%
Mégis miért érdekel a szomszéd vagy a város véleménye? A te gyereked ha téged és főleg őt nem zavarja akkor senkinek semmi köze hozzá hogy milyen a stílusa. A kék lenne a haja gondolom az se tetszene a szomszédnak hagyjuk már ezt a megfelelési kényszert. Mindig voltak és mindig lesznek megjegyzések az ember stilusára,öltözködésére,kinézetére,viselkedésére. Nem másoknak kell megfelelni.
2024. máj. 20. 11:48
 29/40 NTBS ***** válasza:
Ilyen helyzetbe célszerű tájékoztatni a fiatalt, mi mit jelent.
2024. máj. 29. 21:47
 30/40 anonim ***** válasza:
89%
Számomra fura, hogy valaki ezen kiakad. Már 30 éve is volt aki így öltözött, igaz ahogy említette valaki leginkább a deszkás suttyók. Én punk voltam kék, meg lila hajjal, szakadt ruhákban, akinek van élettapasztalata, tudja, hogy ez 16 évesen normális dolog és nem szólt be érte senki.
2024. máj. 30. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!