Terhes a barátnőm❤️. Nem vagyunk még házastársak, de így is apa leszek?
😀
18 vagyok, milyen a fiatal apukák élete?
18 évesen apává válni? Munkád van? El tudod majd tartani a családodat? Hol fogtok lakni? Van valamennyi tartalékotok, hogy ha váratlan kiadások jönnek, akkor azokat fedezni tudjátok? A barátnőd dolgozott már? (ha nem volt még munkaviszonya, akkor a CSED és a GYED felejtős, csak GYES-t kap majd, ami jó, ha a gyerek pelenkájára futja egy hónapban)
Nem ítélkezem, de annyit azért mondok: ha az én 18 éves fiam jelentené be, hogy gyereket csinált, hát nem tapsikolnék örömömben.
4-es, én is sokszor szóltam a személyzetnek, hogy segítsenek. Sok vért veszítettem szülésnél, fel sem tudtam ülni, mert szédültem, a gyerek meg napi 24 órát sírt. Akkor tőlem is el kellett volna venni a gyereket?!
Szerintem ezért vannak ott, nem? Bár ezt ők sem nagyon értik, mert elég sok megjegyzést kaptam, hogy azért baba-mama szoba, hogy én lássam el a gyereket. Aha, de ha meg leejtem, és baja lesz?!
Mondtam is, hogy akkor engedjenek inkább haza, otthon legalább segítene a családom.
13 as, a kollégáim döntöttek így, ha rajtam múlt volna nem teszek ilyet, mert 2 jó szó sokszor többet ér mint bármi, de az emberek minden tudnak lenni csak emberek nem!
Odaadta a gyereket a szemelyzetnek, es utana setalt a folyosón es1-2 óráig a gyerek fele se nézett, és ezt nehezményezték, de hat 17 eves volt egyből nem tudott kötődni es segítséget se kapott hozzá, nagyon pánikban volt, túlterhelt, de legfőképpen az volt a baj, hogy nem volt hova menjenek lakni a szülészetről. Ezt kellett elintézni!
Es rögtön intézték, h felújítsák a receptjet h megint tömje magat pszichiatriai gyógyszerekkel es szóltam h esélye sincs így élni, ennyi gyógyszerrel es ez nem jó ötlet, de ezek a lelketlen telen talan emberek ennyit értenek ! (különben skandinaviaban törtent mindez)
Ha tőled van a baba akkor természetesen te leszel az apa.
Hogy milyen a fiatal apukák élete?
Nem lehet álltalánosíni, eltérő és változatos. :)
Sok minden belső értékektől függ , sok minden egzisztenciától, sok minden attól hogy milyen ember vagy , és rengeteg más dologtól is.
Sok sikert .)
Köszönjük.
Érettségi után egy kertészetben fogok dolgozni, a barátnőm is 18, neki még nem volt munkaviszonya
12 es, honnan lenne munkaviszonya egy 18 évesnek, aki most terhes is?
Kérdező , állj majd mellette es tamogasd a gyereked anyját, mert szülés után nagyon kiszolgáltatott lesz, es csak rád fog tudni támaszkodni!
Ne neheztelj rá, ha meghízik, ha nem lesz kedve szexre a kimerültségtől, ne nézd le emiatt! Ne panaszkodj a hata mögött! Hanem légy mellette szívvel lélekkel, h tudja nevelni a gyereket!
Olvassatok sokat a témában. Ne csak a fizikai részéhez, hogy hogyan kell pelenkázni, böfiztetni, fürderni, a szoptatásról, a biztonságról (rácsvédő, légzésfigyelő, nehogy leguruljon a pelenkázóról, megrázott gyerek szindróma stb.), hanem a lelki részének is nézzetek utána (pl.: szülés utáni depresszió). Nagyon nehéz középkorúként is, hogy egész eddig te voltál az életedben a főszereplő és onnantól csak második vagy magadnak is, bár ez főleg az anyára igaz, apaként lehet ebből néha kikacsintani. Fiatalon annyiból rosszabb mindenképp, hogy az anyagi háttér, saját lakás, biztos munkahely, ledolgozott idő a csedhez, gyedhez nem szokott meglenni így még nagyobb kiadás.
Egyébként minden jót kívánok a babához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!