Hiányzik belőlem az anyai ösztön?
Mindenhol azt olvasom, hogy ha nagyira hagyták a szülők a gyereket akar pár órára is, folyamatosan telefonkapcsolatban voltak. Az anyuka izgult, hiányzott neki a babája.
A fiam 1 hónapos, de azt érzem, hogy baromi szívesen hagynám a mamival 1 órára, amíg lepihenek vagy elugrok boltba. Mióta megszületett, csak rajtam lóg, jól esne már egy kis szünet.
Szerintem amit írsz, hogy pár óra miatt folyton telefonkapcsolatban kell lenni túlzás.
Viszont azt sem értem, hogy azon csodálkozol hogy az egy hónapos gyereked "rajtad lóg"? Szerinted mit kéne csinálnia? Azzal nincs baj hogy esetleg szükséged lenne segítségre, hogy 1-1 órára magaddal foglalkozhass, de az utolsó mondatod 1 hónap elteltével...hát nem tudom, még a gyermekágyi időszak sem telt le. Azt azért vágod hogy a gyerek nem hónapokra szól és ez egy jó darabig még ìgy lesz? Ez nem anyai ösztön kérdése, inkább önzőségnek gondolom. De hát ilyen világot élünk, az ego és a saját kényelem mindenekelőtt.
Mióta megszületett, csak rajtam lóg, jól esne már egy kis szünet.
Kérdező, 1 hónapos a gyereked..
Hamar meguntad...
Nincs veled semmi baj, nem ezen múlik, hogy jó anya vagy-e. Nem ez mutatja az "anyai ösztönt".
Én az első évben egyáltalán nem akartam a fiamtól távol lenni, de nem gondolom, hogy ettől egy jottányit is jobb anya lennék, mint bárki más.
Hú, ez a képmutatás. Tudom, mit vállaltam :) De ez nem azt jelenti, hogy amikor 0-24-ben kendőben vagy a karomban van a gyermek, nem esne jól letenni. Éjjel is csak rajtam alszik, szóval még egy kényelmes 1 órás alvást sem tudtam magamnak megengedni mióta megszületett.
Szerintem meg kell találni az arany középutat és az, hogy tönkreteszem a testem a gyerek miatt, nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!