Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a drága gyerekem csinált...

Ha a drága gyerekem csinált egy olyat hogy lógott a suliból, nem is akárhogy ès meglátogatott a családsegítős de nem javasolja a gyermek vèdelembe vètelèt akkor mièrt kèr tárgyalást a gyámügy szerintetek? Mert esküszöm nem èrtem.

Figyelt kérdés

#Gyámügy #családsegítő #Nem javasolt vèdelembevètel
ápr. 24. 13:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kivetted? Tanköteles. Írasd táppénzre, igazold a napjait, de ez... Mindjárt vége a sulinak. De igazad van, én se vinném. Most már mindegy. Vizsgálja ki a rendőrség a zaklatást.
ápr. 25. 08:08
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Egy lógás miatt senkihez nem megy a gyámügy, szóval mi a pontos sztori?
ápr. 25. 13:43
 23/25 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha tudod, hogy bullying megy, mi az istenért nem iratod át a gyereket másik iskolába???

Én spec. 8 éven át gyomorgörccsel jártam be mert az idióta kretén anyáméknak annyi esze nem volt, hogy kivegyenek. Nem, járjak be, túlélem. Igen szuper volt így sulizni, de tényleg.

ápr. 25. 13:45
 24/25 anonim ***** válasza:
78%
én is megmondtam volna a gyereknek ilyen helyzetben, hogy menjen át másik suliba, mert ez így nem állapot, a kis barátaival meg majd találkozik iskolán kívül, tanítás után, hétvégén. de megmondtam volna neki, hogy nem hagyom,hogy bántsák, szóval kivettem volna mindenképpen szerintem.
ápr. 26. 13:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokták javasolni a suliváltást, mert az "menekülés", de szerintem a legjobb dolgok egyike. Nem kell megmaradni ilyen helyen és harcolni, mert mondjuk közel van, vagy mert már "megszokta és újban nehéz lesz".. Le kell lépni, ahányszor csak lehet.
ápr. 28. 06:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!