Ha a drága gyerekem csinált egy olyat hogy lógott a suliból, nem is akárhogy ès meglátogatott a családsegítős de nem javasolja a gyermek vèdelembe vètelèt akkor mièrt kèr tárgyalást a gyámügy szerintetek? Mert esküszöm nem èrtem.
Figyelt kérdés
ápr. 24. 13:33
21/25 anonim válasza:
Kivetted? Tanköteles. Írasd táppénzre, igazold a napjait, de ez... Mindjárt vége a sulinak. De igazad van, én se vinném. Most már mindegy. Vizsgálja ki a rendőrség a zaklatást.
22/25 anonim válasza:
Egy lógás miatt senkihez nem megy a gyámügy, szóval mi a pontos sztori?
23/25 anonim válasza:
Kérdező, ha tudod, hogy bullying megy, mi az istenért nem iratod át a gyereket másik iskolába???
Én spec. 8 éven át gyomorgörccsel jártam be mert az idióta kretén anyáméknak annyi esze nem volt, hogy kivegyenek. Nem, járjak be, túlélem. Igen szuper volt így sulizni, de tényleg.
24/25 anonim válasza:
én is megmondtam volna a gyereknek ilyen helyzetben, hogy menjen át másik suliba, mert ez így nem állapot, a kis barátaival meg majd találkozik iskolán kívül, tanítás után, hétvégén. de megmondtam volna neki, hogy nem hagyom,hogy bántsák, szóval kivettem volna mindenképpen szerintem.
25/25 anonim válasza:
Nem szokták javasolni a suliváltást, mert az "menekülés", de szerintem a legjobb dolgok egyike. Nem kell megmaradni ilyen helyen és harcolni, mert mondjuk közel van, vagy mert már "megszokta és újban nehéz lesz".. Le kell lépni, ahányszor csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!