Mit szólnátok, ha anyám az öcsém barátnőjének megvesz minden drága ruhát, ékszert a lányának meg soha semmit?
Gyerekként is az alap dolgokat is megspórolta. Apple eszközöket is kapott, meg a tesóm hiteleket is felvett, amit úgy szintén anyám törleszt. Simán volt, hogy ellopott tőle 150ezret Kezdik felélni az elmúlt egy évben anyám összes tartalékát, miközben ő már a fürdésen is spórol. Két kocsit kaptak eddig, mert az előzőt részegen széttörték. A legdurvább, hogy anyáam folyamatosan hazudik, rajtam tölti ki az ideget, ha rosszat mondanál a drágájára, már velem őrjöng. Egyébként a csaj roma, 16 évesen otthagyta az iskolát, utána prostituált volt, fél évig az öcsém is fizetősbe járt hozzá. Folyton behazudják anyámnak, hogy a szülei elhagyták, meg mindenféle hazugságot, hogy kapjon pénzt. Miközben tartja is a kapcsolatot az anyjával.
Hányni tudnék ettől az egésztől. Miközben velem meg mimden aljasságot megtett, lepaktált a zaklatómmal stb.
És akkor a végére majd azt akarod kihozni, hogy a prosti rossz, bezzeg a másik kérdésnél senkinek semmi baja vele?
mi ez a sok prostis kérdés így egyszerre?
Nem volt másik kérdésem, miről beszélsz?
Nem is mondtam, hogy volt, mégis védekezel :D
Apám egyik alkalommal részegen fojtogatott, hogy minek lettem, mennyi pénz elmenet rám, hogy "felneveltek", most több pénz jutna a drágákra.
Nem engednek elköltözni, mert engem szánnak majd öreggondozónak. Vissza is hozna.
Nem engednek elköltözni
Aha. Nyilván oda vagy láncolva az ágyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!