Ha a drága gyerekem csinált egy olyat hogy lógott a suliból, nem is akárhogy ès meglátogatott a családsegítős de nem javasolja a gyermek vèdelembe vètelèt akkor mièrt kèr tárgyalást a gyámügy szerintetek? Mert esküszöm nem èrtem.
Na, ez is rébuszokban tolja...
Mondjad már mennyit hiányzott, vagy mit csinált pluszban!
Elő a farbával!
Ha elérte az igazolatlan hiányzások száma az 50 órát, akkor automatikusan védelembe vétel lesz.
Az iskoláknak meg van szabva, hogy hova kell jelezniük 10, 30 és 50 igazolatlan óra után.
A nem is akárhogy azt takarja hogy gyűlöli ezt a sulit. Sok a zaklatás, sokat bántják. Mi meg állandóan befutkoztunk hogy valamit csináljanak de nem törtènt változás. Ideig óráig lenyugodtak de aztán folytatták a bántalmazást. Egy reggel a gyerek úgy döntött elèg volt ès ellógott. Reggel láttuk bemenni a kapun, dèlután hívtak hogy eltűnt. Nem volt elèrhető telefonon. Ilyedtünkben befutottunk a rendőrsègre jelenteni. Aztán vègül telefonált a gyerek. Nem volt világgá menèsi szándèka. Egyszerűen besokalt. Azóta kivettük a sukiból. Itt közlöm hogy nagyon köszi annak aki azt a választ adta hogy nem foglalkozunk vele. Vègülis nem, persze☺️
Èn szemèly szerint règ kivettem volna ebből a suliból de ezt a gyerek maga húzta ki idáig. Van itt pár barátja, akiket nehezen engedett. De már olyan sok volt neki hogy vègül mègis belement a váltásba ès idegen közè jár van jelenleg.
Egyenlőre úgy tűnik jobbak közt van☺️ jobb ez az osztály.
No de mivel bejelentettük a rendőrsègen jött a családsegítős. Aki nem kèrte nekünk a vèdelmet. Most meg jön a gyámügy.
Remèlem csak mert így szokás
Nem pedig valami más az oka mert nem nagyon èrtem.
Eddig is meg ezek után is megteszek èrte mindent. Van egy nagyon drága ès nagyon jó pszichológusunk is. Új, mert a szökèsből kiderülhetett hogy akihez eddig járt sokat nem segített. Aztán váltottunk sulit. Mit lehet itt mèg tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!