Van aki csináltatott pl prena tesztet, mindenre negatív volt, mégsem alakult jól bármi is a terhesség alatt, vagy a babával?
Figyelt kérdés
Nagyon para mamai vagyok. Sajnos nem az első terhesség, de első baba, és minden kis apróságon stresszelek. Prena teszt készült. Teljesen negatív mindenre. Havonta járok magán orvoshoz, első genetikai tökéletes volt, most megyek a másodikra pénteken, és nagyon izgulok. 😞 őszintén csak egy kis megnyugtatásra vágynék. Vagy szép történetekre. Kicsit depis napom van. 🩷 21 hetes vagyok!ápr. 24. 11:58
21/22 anonim válasza:
Előző vagyok, a 13-asra írtam.
Amniocentézis bármikor lehetséges. Csak ennyi idős terhesen már mindenképp szülés a vége, bármi is a diagnózis.
Már miért lenne kamu? Ott dolgozom szülésznőként a kórházban, ahova szülni jöttek.
22/22 anonim válasza:
Na jó.. elég volt mára az internetből. Szóval a 13-as válaszom folytatását írtam le 😅 a 14-esnek pedig hogy nem kamu, ugyan mi értelme lenne ilyet kitalálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!