Kéne csináltatnom tesztet?
Figyelt kérdés
Mostanába elég sokat járok mosdóba (pedig nem is iszok ennyit) fáj a mellbimbom és reggelente elég sokszor hányok. 8.-a előtt kéne megjönnie a menstruációmnak. Előfordulhat hogy terhesség lehet ezeknek az oka? Érdemes most csináltatni tesztet vagy várjak még inkább? Nem szeretném megosztani a szüleimmel (különélek , meg ilyenek) nem szeretném , hogy hirtelen megörüljenek és véletlenül kopp legyen nekik , ha mégsem. Ti mit gondoltok?2021. júl. 3. 17:34
1/19 anonim válasza:
Kivel akarsz tesztet csináltatni?
2/19 A kérdező kommentje:
Hogy értve kivel? Csak meg tudok egy tesztet csinálni...🤨
2021. júl. 3. 18:02
3/19 anonim válasza:
Csak mert azt kérdezteted csinaltatni. Azt más csinálja. Nem kötekszem, de így nem értettük pontosan mire gondolsz.
4/19 A kérdező kommentje:
Félre írtam. Természetesen nem csinálja meg más helyettem a terhességi tesztet.
2021. júl. 3. 18:13
5/19 anonim válasza:
A terhesség nem hányással kezdődik. Akkor csinálj tesztet, ha késik.
6/19 anonim válasza:
Még kb be sem agyazodott ha nyolcadikán kellene megjonnie.. sztem ne csinálj tesztet csak ha majd késik.
7/19 A kérdező kommentje:
8.a előtt nem nyolcadikán. Azt olvastam a beágyazodás 10 nap , az már bőven eltelt aktus óta.
2021. júl. 3. 19:04
8/19 A kérdező kommentje:
5. Nem gondoltam volna , hogy minden nőnél ennyire ugyanolyan.
2021. júl. 3. 19:12
9/19 anonim válasza:
Okés akkor csináljak.. nem tudom mit vitatkozol. K..va egy hetet nem tudsz várni akkor mi lesz veled 40hetig..?
10/19 A kérdező kommentje:
Szimplán annyit kérdeztem , hogy várjak vagy sem nem azt , hogy mik a tünetek mi mikor jön (mintha ugyanaz lenne mindenkinél) és , hogy mikor van peteérés.
2021. júl. 3. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!