Ha a kórház covid tesztet kér kötelezően a 36. héttől minden héten szülés előtt, de én nem csináltatom meg, akkor hogy járnak el?
Figyelt kérdés
Ezt a területileg illetékes kórház kéri és nem ott akarok szülni. Van kórház és orvosom ahol elméletileg várnak és vállalnak, de ugye a jelenlegi helyzetben semmi nem biztos. Ha az utolsó pillanatban kiderül, hogy a területileg illetékes kórházba kell mennem de nem jártam tesztekre, hogy járnak el?2021. febr. 25. 07:35
2/18 anonim válasza:
Ha nem jön össze a "saját" kórház, a területileg illetékes el fog látni, amennyiben folyamatban lévő szüléssel esel be hozzájuk.
3/18 anonim válasza:
gondolom csinálnak akkor egy gyorstesztet, vagy rendeset. ha előbbi akkor nincs gond, mehetsz a szülészetre, ha utóbbi, az eredményig elkülönítenek.
4/18 anonim válasza:
Szerintem megcsinálják előtte/közben a tesztet.
5/18 anonim válasza:
Megcsinálják helyben az antigén tesztet és kész, de nem hagynak ellátatlanul.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Első: gondolod hogy bárki azt mondaná, hogy nem kell teszt, menjek és ellátnak? Biztos, hogy kérnék, hogy a biztonság kesvéért járjak el tesztekre...
2021. febr. 25. 08:02
7/18 anonim válasza:
Jaj kérdező, nem így kell megkérdezni. "Kovács Juliska vagyok, jelenleg itt tartozkodom par hetet Alsokismackofalvan, egyebkent Mezesbodonfalvan élek, szeretném megkérdezni mi történik, ha itt indul be a szülés. 36 hetes terhes vagyok és úgy hallottam itt ah ide tartozóknak hetente kell tesztelni, de nem tudom mi történik ilyen helyezvén, hogy én nem ide tartozom"
8/18 anonim válasza:
Ha kéred, ha nem, akkor is megfogják csinálni.
Per pillanat ez most kívánságműsor.
Miért nem akarod megcsináltatni?
9/18 anonim válasza:
Aki lepontozott, elárulná hogy miért tette?
10/18 anonim válasza:
Kerdezd meg toluk telefonon, pont ugy, ahogyan irták.
Teruletileg illetekesek, ugyhogy kotelesek ellatni, kell, hogy legyen ra protokolljuk! Egyebkent logikusan tobb, mint valoszinu, hogy beerkezeskor csinalnak egy gyorstesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!