Mikor csináltátok meg a baba neme tesztet, bevált?
Bevallom.. nem hiszek benne csak poénnak veszem de annyira unatkozok itthon veszélyeztetettként , lekell foglalnom magam.
8hkm.:)
Ma vagyok 19hetes még nemtudjuk a nemét , de lányt mutatott 2x a szódabikárbóna teszt.
Jovoheten megyunk orvoshoz. Talan kiderul es megirom bevalt.e
Szerdan kiderult, hogy kislany. 16+6-nal UH-n. Nem probaltam a szodabikarbonat, es a vertesztet sem csinaltam meg.
£170 ert postan kuldtek volna valamit, hogy szurjamnmeg az ujjamnvele es kuldjem be a mintat. Konnyen szennyezodhet ferfi dns sel es teves fiu eredmenyt mutathat, igy inkabb nem dobtam ki ra ennyi penzt.
Nekem a kínai naptár szerint fiam, a szódabikarbóna szerint lányom, a fehérítő szerint megint csak fiam lesz. Egyébként kislány. :D
Mókázni jók ezek, de ne vedd komolyan egyiket se. :)
34 hkm
Persze h nem veszem komolyan.:) koszonom szepen h irtatok.
Utolsó elotti en sem dobtam ki volna rá pénzt :) remelem hamarosan kiderul a neme.
Lánynak érzem mar a pozi teszt óta. :) parom is lanynak gondolja
Én mind a két tesztet megcsináltam ( szódabikarbónás, kínai) a 2 terhességemnél.
Elsőnél fiút mutatott mind a 2, fiam lett.
Másodiknál lányt mind a 2, lányom lett.
Nem emlékszem, hogy mikor csináltam. Talán 12. hét környékén. A szódabikarbónás fiút, a kínai fogantatási is fiút jelzett. Uh szerint is fiú :D
Remélem marad is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!