Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van aki csináltatott pl prena...

Van aki csináltatott pl prena tesztet, mindenre negatív volt, mégsem alakult jól bármi is a terhesség alatt, vagy a babával?

Figyelt kérdés
Nagyon para mamai vagyok. Sajnos nem az első terhesség, de első baba, és minden kis apróságon stresszelek. Prena teszt készült. Teljesen negatív mindenre. Havonta járok magán orvoshoz, első genetikai tökéletes volt, most megyek a másodikra pénteken, és nagyon izgulok. 😞 őszintén csak egy kis megnyugtatásra vágynék. Vagy szép történetekre. Kicsit depis napom van. 🩷 21 hetes vagyok!

ápr. 24. 11:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes prena tesztem volt. Az uh-kon sem láttak semmit.

Ennek ellenére 3napot élt a fiam.

Szivelégtelenségre fogták a dolgot.

ápr. 24. 14:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11es nagyon sajnálom :( Sajnos ilyenek felnőttként is előfordulhatnak, hiába él valaki teljesen egészségesen, elmegy minden vizsgálatra, aztán egyszer csak álmában megáll a szíve.
ápr. 24. 15:04
 13/22 anonim ***** válasza:
62%
Az egyik közelebbi ismerősömnek negatív lett a prena teszt, aztán a 32.héten látott az orvos az ultrahangon valami gyanúsat, így kérték a magzatvíz mintavételt, amiből kiderült, hogy Edwards szindrómás a baba. A mintavételt megismételték másik kórházban, mert nem akarták elfogadni a végeredményt, de ott is ugyanaz lett.
ápr. 24. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
32%

#13!Ok., és mi lett vele? Mert ilyenkor már semmit nem lehet tenni ellene. 32 hetesen nem is szoktak magzatvizet venni, pint ezért. Szerintem már nem is lehet.

Valamit nagyon benézhettél, vagy kamu.

ápr. 24. 17:12
 15/22 anonim ***** válasza:
13# miért ne lehetne? Elvetetni már nem lehet , de nem mindegy hogy készülnek még hetekig...jobb tudni mint bizonytalanságbam lenni még 4-6 v akarhàny hétig. Tenni ellene nem tudnak , illetve a kimenetele is egyértelmű, mivel élettel összeegyeztethetetlen de akkor is jobb biztosra tudni. Illetve talán abban reménykedtek, hogy tévedett a prena.
ápr. 24. 20:59
 16/22 anonim ***** válasza:

#15! "Illetve talán abban reménykedtek, hogy tévedett a prena."

Az előbb még azt írtad, a Prena negatív lett. Össze-vissza beszélsz.

ápr. 24. 21:06
 17/22 anonim ***** válasza:
A 13-as nem én írtam, én csak neked válaszoltam. Igen valóban benéztem, csak arra reagáltam , hogy később is lehet magzatvíz mintavètel. Az elkerülte a figyelmemet h a prena negatív lett. Azt el tudom képzelni, hogy csak a 32.hèten láttàk azt a gyanús dolgot de azt nem értem , hogy lehetett a prena negatív Edwardsra ha végül mégis az volt a baj. 🤔
ápr. 24. 21:12
 18/22 anonim ***** válasza:
63%
Mondjuk úgy, hogy a legdrágább teszt sem 100%os. Ezzel kár is áltatni magunkat.
ápr. 25. 06:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg semmi sem száz százalékos. Én örültem,hogy minden rendben,erre a doki felsorolt meg vagy egy tucat dolgot,ami felremehet...hát,nem esett jól,de megértem. De azért leváltották,mert kell a fenének egy bunkó orvos (nem túl kedvesen magyarázta el,hogy előre örülök nagyon)

De minden rendben lett,azóta lassan másfél éves a kislányom,minden percem kitölti.🩷

ápr. 25. 14:42
 20/22 anonim ***** válasza:

#14 kérésre beindították volna azonnal a szülést, de ő inkább megvárta, hogy magától induljon meg. A 39.héten szült végül, császárral. A baba másfél napot élt, ez alatt folyamatosan valamelyik szülőnél volt hordozókendőben vagy bőrkontaktusban. A kórház ingyen biztosította nekik a családi szobát, ahol a másfél éves gyerekük is ott lehetett velük végig.

Nyilván a diagnózis és a szülés közötti időben volt lehetőségük felkészülni a helyzetre, pszichológushoz is jártak mindketten.

A baba szondán keresztül volt etetve ez alatt az idő alatt, de palliativ ellátásban részesült, szóval legfeljebb fájdalomcsillapítót kapott, de semmilyen invazív vizsgálat vagy beavatkozás nem történt. Jaa még meg lett keresztelve a szülők kívánságára. Aztán szép lassan leállt a légzése és elaludt a szülei karjai között, utána még órákig a szobában maradhatott, hogy el tudjanak tőle búcsúzni. Szerintem ennél többet nem lehetett volna tenni ebben a helyzetben.

ápr. 25. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!