Van aki csináltatott pl prena tesztet, mindenre negatív volt, mégsem alakult jól bármi is a terhesség alatt, vagy a babával?
Tökéletes prena tesztem volt. Az uh-kon sem láttak semmit.
Ennek ellenére 3napot élt a fiam.
Szivelégtelenségre fogták a dolgot.
#13!Ok., és mi lett vele? Mert ilyenkor már semmit nem lehet tenni ellene. 32 hetesen nem is szoktak magzatvizet venni, pint ezért. Szerintem már nem is lehet.
Valamit nagyon benézhettél, vagy kamu.
#15! "Illetve talán abban reménykedtek, hogy tévedett a prena."
Az előbb még azt írtad, a Prena negatív lett. Össze-vissza beszélsz.
Sajnos tényleg semmi sem száz százalékos. Én örültem,hogy minden rendben,erre a doki felsorolt meg vagy egy tucat dolgot,ami felremehet...hát,nem esett jól,de megértem. De azért leváltották,mert kell a fenének egy bunkó orvos (nem túl kedvesen magyarázta el,hogy előre örülök nagyon)
De minden rendben lett,azóta lassan másfél éves a kislányom,minden percem kitölti.🩷
#14 kérésre beindították volna azonnal a szülést, de ő inkább megvárta, hogy magától induljon meg. A 39.héten szült végül, császárral. A baba másfél napot élt, ez alatt folyamatosan valamelyik szülőnél volt hordozókendőben vagy bőrkontaktusban. A kórház ingyen biztosította nekik a családi szobát, ahol a másfél éves gyerekük is ott lehetett velük végig.
Nyilván a diagnózis és a szülés közötti időben volt lehetőségük felkészülni a helyzetre, pszichológushoz is jártak mindketten.
A baba szondán keresztül volt etetve ez alatt az idő alatt, de palliativ ellátásban részesült, szóval legfeljebb fájdalomcsillapítót kapott, de semmilyen invazív vizsgálat vagy beavatkozás nem történt. Jaa még meg lett keresztelve a szülők kívánságára. Aztán szép lassan leállt a légzése és elaludt a szülei karjai között, utána még órákig a szobában maradhatott, hogy el tudjanak tőle búcsúzni. Szerintem ennél többet nem lehetett volna tenni ebben a helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!