Anyák,mennyi hasznos tanácsot kaptatok itt gyakorin?
Azt veszem észre,szinte minden kérdésnél,hogy vagy nem a kérdésre válaszol a nagy része, szóval tíz válaszból vagy nyolc biztos nem a kérdésre válaszol,vagy szereti a sajátjat fenyezni, a saját életét,gyereket, a kérdezot lehuzni,vagy csak beszólni,amibe vagy akinek be lehet. Más kategóriákba is megfigyeltem ezt,de engem most kifejezetten a gyerekneveleses topik érdekel.
Akik szoktatok kérdést kiírni,hogy tapasztaljatok,sok hasznos válasz van? Segít titeket a gyakori,vagy inkább csak idorablo,idokitolto,pár random beeső öt tíz perc szabadidő kitoltésére?
Hát én sok segítséget kaptam itt, de nem is olyanokat kérdeztem hogy tesztelhetek-e vagy ilyesmi.
Tejcsomó, altatás témában kaptam jó tippeket.
Én szeretek olyan választ kapni, ami nem kifejezetten a kérdésre ad választ, hanem valaki elmeséli a kérdésem ihlette tapasztalatait.
Azokban is sok hasznos információ szokott lenni.
Leginkább mások kérdéseit-valaszait olvasva, de kaptam én is sok hasznos infót.
Én csak néhány kérdést írtam ki, de azok nagyrészében önnyugtatás miatt mások tapasztalata érdekelt - ezekben megkaptam a kért válaszokat. Amikben konkrétan az én helyzetemre kerestem megoldást, ott nem igazán kaptam hasznosítható választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!