Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 9 hónapig nem akar támogatni,...

9 hónapig nem akar támogatni, csak ha kiderül hogy tényleg ő az apa. Ez így fer?

Figyelt kérdés
Barátnője lett, aki telebeszéli a fejét mindenfélével. Most 7 hónapos vagyok, egyszer sem vitt el orvoshoz, semmit sem vett. Ha kiderül az apaság(ő az, nem csaltam meg) akkor mindenben támogatni fog és hetente akarja láogatni a fiát. Anyukám nagyon ellene van, idézem: a szemem elé ne kerüljön hogy a terhesség alatt meg leszart.
2024. ápr. 12. 19:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
És a gyereknek addig nem lesz babaágya meg babakocsija?
2024. ápr. 12. 19:49
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
Volt egyáltalán munkahelyed? Kapni fogsz csedet, gyedet, vagy gyesre szülsz és azt várod, majd az apa tart el titeket? A leírásod alapján ez a pasi a minimum kötelezöt fogja fizetni esetleg, de azt is max ha a bíróság rakényszeríti. Abból hogy neveled fel a gyereket, ha most még egy kiságyat se bírsz megvenni?
2024. ápr. 12. 20:03
 13/35 A kérdező kommentje:
Volt munkahelyem, mindkettőt kapni fogom. Itt most nem ez a lényeg, hanem hogy 9 hónapig lefog szarni. Szerintem egy anyának se esne jól, miután meg kiderült hogy tényleg ő az apa én meg fogadjam mosolyogva a házamba?
2024. ápr. 12. 20:08
 14/35 anonim ***** válasza:
80%
#11. Hát te nem veszel neki? Milyen anya vagy te?
2024. ápr. 12. 20:12
 15/35 A kérdező kommentje:
Mindent megvettem már neki. Arra akartam kilyukadni hogy soha nem erdeklődött segíthet e valamiben? Valamit megvegyen? Én vettem meg neki mindent 1 hete szüleim segítségével. Most jöhettek azzal hogy de a szüleim nyakára fogok szülni? Együtt éltem ezzel a gyökérrel de 4 hete kitett a házból. És míg együtt voltunk se úgy érdeklődött a terhességről ahogy azt kelett volna.
2024. ápr. 12. 20:17
 16/35 anonim ***** válasza:
90%

Mosolyogva nem kell fogadnod, de jogai sajnos lesznek, ha elismeri az apaságot. A gyerek az összeköt, ha a fejed tetejére is állsz. Parasztság, hogy nem tamogat, de ilyentől sok jóra ne számíts. Ha egy nő pár hét alatt így elkezdte iranyítani. Igazából az alábbi lehetőségeid vannak:

1. Apasági per akkor fizetnie kell, de jogai lesznek.

2. Elismeri az apaságot írjatok papírt a tartásdíjról is szintén lesznek jogai.

3. Lekoptatod nem kérsz tőle semmi és egyedül felneveled. Ebben benne a rizikó, hogy ő perel, hogy az apaságát bizonyítsa.

Láhatásnál nem muszáj nálad, de tény míg kicsi inkább ott érdemes, bár lehet megunja, ahogy egyik hozzászóló írta.

Nem ismerem a pasit, csak a leírásod alapján, de nem tűnik egy apák gyöngyének. Azért is kérdeztem fel tudod-e nevelni nélküle. Nyilván te döntesz, de jól át kell gondolnod. Persze az mindenkinek szarul esne, ha ekkora tuskó lenne a volt párja, de egy előnye ennek van. Amit most még nem látsz, de hidd el jobb, hogy hamarabb kiderült mekkora paraszt mint utóbb. 4 hete szakítottak terhes vagy tőle és már új nője van. Kritikán aluli egy pasi. 12 voltam.

2024. ápr. 12. 20:18
 17/35 anonim ***** válasza:
93%

"4 hete még együtt voltunk. Csak mivel szerinte nem éltünk együtt nem érti hogy sikerült a baba"

Azt azért tudja, hogy a gyerek a védekezés nélküli szex során fogan, nem attól, hogy egy lakásban éltek?

2024. ápr. 12. 20:22
 18/35 anonim ***** válasza:
87%
A matekkal azért vannak gondok. Ha 7 hónapos terhes vagy, 4 hete meg még egy pár voltatok, akkor hogyan tud még 9 hónapig letojni terhesség alatt? Vagy a 4 héttel ezelőtti szakítás előtt sem kísért sehova? Ha meg már az elején kitalálta ezt, hogy szerinte nem ő az apa, akkor minek maradtál vele, és miért tartottad meg a babát?
2024. ápr. 12. 20:24
 19/35 anonim ***** válasza:
89%

"Együtt éltem ezzel a gyökérrel de 4 hete kitett a házból. És míg együtt voltunk se úgy érdeklődött a terhességről ahogy azt kelett volna"

Akkor döntsd már el, mi van! Azt írtad korábban, hogy nem éltetek együtt, ezért nem hitte el, hogy tőle van.

Ha meg a teherbeesésig nem éltetek együtt, utána ennek tudatában költöztél össze vele, és tartottad meg a gyerekét???

2024. ápr. 12. 20:26
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Baj van a sztoriddal. Hol együtt éltek hol nem
2024. ápr. 12. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!