Hogyan zajlik a munkába való visszaállás?
Figyelt kérdés
MIlyen visszazökkeni 1-2-3 év után? Izgulás egész nap hogy mi van a gyerekkel? Nálunk apa marad itthon az 1 éves kisfiammal jövő hónaptól.2009. jan. 5. 10:17
1/2 anonim válasza:
Az igazság az ,hogy gyerekek miatt még nem maradtam itthon huzamosabb ideig de betegségből adódóan igen.Egy évig voltam táppénzen és ráadásul máshol kezdtem egy idegen helyen. Az egészségem miatt munkahelyet kellett váltanom. Izgultam és féltem hogy mindent elrontok rosszul csinálok.Sok múlt a munkatársak hozzáállásán is.Segítettek beilleszkedni és bármikor számíthattam rájuk.Ha egyedül voltam jobban tudtam érvényesülni mert nem éreztem azt , hogy minden lépésemet cselekedetemet követik.Sokat tanítottak és ha már úgy látták megy egyedül is a munka beledobtak a mélyvízbe.Azóta is ott dolgozom , igaz most újra táppénzen veszélyeztetett terhesség miatt.A visszetérő munkatársaimról tudnék írni , hogy velük hogy történt az újbóli munkafelvétel 4-5 év után.
2/2 anonim válasza:
Az előző folytatása. Fél állásba jöttek vissza és legtöbbször éjszakások voltak.Nappal 7-14 óráig dolgoztak majd szép lassan ment át 12 órára a munkaidő.Mi így dolgozunk.Igaz könnyebb a dolog ha van nagyszülői segítség.Nekik volt + apa is otthon tudott maradni egy kicsit.Annyit tudok mondani hogy nagy levegővétel és rajta . Érdemes sokat beszélni a munkatársakkal és képbe lenni mi folyik bent?Milyen változások vannak?Az elütött betűkért bocsánat.Az első részt elfelejtettem átnézni.Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!