Hogy alakult ez a gyerekekkel?
A nagyobbik fiam első neve már vagy 10 évvel a születése előtt meg volt a fejemben, szerencsére a férjemnek is tetszett. A második nevét a férjem vetette fel, nekem is tetszett. Így lett a fiam Márton Levente.
A második gyerekünk is fiú. Nála már nehezebb volt, mert nem találtunk olyat ami mindkettőnknek tetszett volna. Aztán találtunk egy nevet, ami tetszett, úgy volt hogy az lesz az első neve. Aztán 2 héttel a szülés előtt hallottam meg egy nevet, amiért rögtön oda voltam, szerencsére a férjem is. Ő Vencel Nimród lett.
A harmadik és negyedik gyerekeink iker lányok. Lány névből sok tetszett nekünk, ott az volt nehéz hogy 4 névre szűkítsük a listát. Júlia Róza és Flóra Amélia lettek a lányok.
Ha lenne még egy gyerekünk akkor fiú esetében Donát Gellért lenne, lány esetében pedig Kamilla Sára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!