Babalátogatás gyerekekkel illik?
Nálunk a párom tesója és az unokaöccse/unokahúga, a legszűkebb családhoz tartozó személyek, így aznap meglátogattak minket, mikor hazajöttünk a kórházból. Ugyanúgy, ahogy az én tesóm és a családja is jött egyből. (a bátyám hasán aludt először egy jót a 2 napos lányom) Senki nem várt traktát, hanem hoztak kaját és cseppet sem zavartak, örültem nekik.
A 10 évesnek simán a kezébe adnám, a 3 évesnek csak akkor, ha nyugis. A saját 2,5 évesem megfoghatta a húgát, mikor haza hoztuk.
Először is kérdezd meg, hogy mikor mehetsz majd, van, aki hetekig nem fogad senkit, az, hogy zavarná -e őket a 2 gyerek szintén kérdés.
3 éves kezébe semmiképp nem adható a baba, a 10 évesébe igen, ez megint a szülőkön múlik, nyilván ha leülteted őket, mellettük vagy akkor oda lehet az ölükbe adni esetleg.
Kérdezd meg🤷♀️
Ez a legegyszerűbb módszer.
Tényleg kérdezd meg. Nagyon gyerekfüggő. Van gyerek, akit szívesen látnék, ha hoznák, meg van, akit véletlen se akarnék a kisbabám közelében látni.
Azt mi nem tudhatjuk, az anyuka hogy áll a te gyerekeidhez. Illik az anyukához is legalább annyira alkalmazkodni, mint a babához, hiszen amúgy is van most épp elég problémája, fáradalma.
És ha elfogadsz még egy kéretlen tanácsot, ha most jött haza, ne siessetek annyira. Az első néhány hétben felnőttek látogatására sem vágytam, cseppet sem
Én nem örültem volna.
Hamarosan mi is megyünk babalátogatóba, eszemben sincs vinni a gyerekeimet. Találkoznak még eleget később.
Az a legjobb ha megkérdezed.
Nekünk nem volt sok gyerek a családban amikor a kislányom született de volt egy akit a hátam közepére se kívántam olyan rossz volt.
Ugrált a pár napos kislányom mellett és rángatta az anyját,hogy rakja le a babátert féltékeny.
Mondjuk akkor volt 5 éves de ha normálisan elbeszélgetett volna vele az anyja lehet kibírta volna hülyeség nélkül azt a fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!