Babalátogatás gyerekekkel illik?
Nem mai poszt, de azért aktuális. Elképesztő hofy két gyerekes szülőként feltesz vki ilyen kérdést. Nem... Nem megyünk ilyen pici babához látogatóba, főleg nem gyerekekkel! Alig jött ki az anyjából az a baba 0 immunrendszerrel, de
máris menne másnak a nyakára nyűgnek. Hihetetlenek az emberek. Akkor se megyünk ha te vagy a sógornője. Miért nem tudunk még mindig türelmesek lenni és megvárni mikor jelzik a friss szülők hogy látogatót fogadnak? Nehéz lenne? Pont ugyanezt csinálta most az én sógornőm is csak 3 gyerekkel. Pupnak se kellettek a hátamra császár es egy pokol terhesség után, szerettem volna rendbe jönni nem csak a mutetből, de a többi bajból is felépülni ami elért a terhesség alatt. Pont egy 5 fős családra vágytunk csak, akik odaülnek a nyakunkra és össze kopkodik meg fogdossak az amúgy is korábban született babát. Az illem ilyenkor azt diktálja 6 hétig nem megyünk eleve, de min. Fektesszuk a kérdést a párnak, mikor fogadnak majd látogatókat. De gyanítom releváns választ nem fogsz kapni, mert honnan is tudják előre , hogy mi hogy alakul majd? A választ pedig illik elfogadni, mert ez a szitu róluk, és nem a kotnyeles látogatókról szól. Én senkit se engedtem ide nyűgnek 6 hétig, tesóm se. Csak nagyszülők azok is csak ha kaját hoztak vagy segítettek, se az nem segítség ha idejonnek okoskodni meg észt osztani, és stresszelni hülyeséggel, hagy menjen el az a kevés tejem is. Sajnos nekik se szívesen adtam a kezükbe, én irtózatam attól hogy összefogdossák meg puszilgatja mindenki. Anyósom se egy higiénikus nő, ápolatlan, anyám meg össze vissza okoskodik. Kesztyűt húztam a babám kezeire, így legalább azt nem nyalogatta senki, meg egyszerűen nem adtam oda a, kezemből a gyereket hetekig. Én mikor elmentem a bnőmhöz, 4 honapos volt a fia, 8 hétig senkit se fogadott, rokont se
,ez igy van jól. Másik bnőm kislánya 28 hétre született, korrigált születési ideje 8 hét volt mikor meglátogattuk, de nem fogtuk meg eszünkbe se volt, de nem is reagált úgy anyuka hogy odaadná. Épp evett a pici, aztán meg letette aludni. A kis hátát simítottam meg. Ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!