Behozhatta a rokonunk a házunkba a kullancsot?
Figyelt kérdés
Nemrég volt nálunk babalátogatóban az egyik rokonunk, aki azt mesélte, hogy pár napja talált a házában egy kullancsot. ( van kutyája, de nem a kutyában volt, hanem mászott a padlon) Én azóta rettegek, hogy esetleg athozott egyet hozzánk is,(esetleg a ruháján, stb) főleg a baba miatt.ápr. 2. 14:06
11/14 anonim válasza:
Ha kullancs megy a gyerekbe észre fogod venni, kiszeded aztán annyi.
12/14 anonim válasza:
Megértem, mert emlékszem hogy szülés után valamiért elkezdtem attól félni, hogy összedől a panel vagy kigyullad a klíma kinti egysége. Annak ellenére, hogy tudtam mennyire irracionális egyszerűen tényleg rettegtem, de egy idő után elmúlt és csak a férjemnek említettem.
13/14 anonim válasza:
12-es, most hogy ezt leirtad, eszembe jutott, hogy folyamatosan azon szorongtam szules utan, hogy kigyullad a haz valami miatt es keson veszem eszre, a babat nem tudom kimenteni.
0-24 ezen kattogtam, azt hittem megorultem! De mar el is felejtettem, hogy ez volt. Es hogy miert eppen a tuztol feltem, passz, ezer masik dolog lehetett volna, pl bolcsohalal. De azon valamiert nem izgultam annyira, mint ettol.
De amugy 1 honap utan elmult kb.
14/14 anonim válasza:
Úristen! Ki ne menjetek az utcára, ott hemzsegnek a kullancsok! Sőt...igazából ha elszáll a fejed felett egy madár, van rá 0,02%, hogy arról is a fejedre esik. Én a helyedben bedeszkáznám az ablakokat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!