Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák kocsi nélkül, ítéletid...

Anyukák kocsi nélkül, ítéletidőben hogy hozzàtok-viszitek a gyerekeket oviba?

Figyelt kérdés

Nem tudom, kinél milyen az idő, nálunk most is épp 100 km-es sivító szél van szakadó esővel. És ugye egyre gyakrabb az ilyen időjárás.

Nincs kocsim, és az óvoda sincs túl messze, de azért nem is az utca végén van. Szeptemberben megy a gyerekem oviba, és basszus, sokszor elgondolkodom rajta, hogy ilyen időben hogy sétálok haza vele meg a kistestvérével.

(Olyan választ, hogy legyen autóm, nem kérek, mert nem megoldható. Próbáltam a jogsit, 90+ óra, oktatóváltás és 4 bukás után elismertem, hogy nekem ez nem megy, nem tudok mit csinálni).

ápr. 2. 12:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

17 vagyok, elég értelmetlen amit írtam.

Szóval a kicsi születésétől kezdve együtt hordjuk a nagyot iskolába, gyalog bármilyen idő is van.

A nagy esernyővel, mi pedig ahogy leírtam.

ápr. 2. 14:30
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Esőruha, gumicsizma. Ha kell vinnem kistesót, megfontolom a hordozót babakocsi helyett. Jeges úthoz van cipőre szerelhető fémtüksém. Alkalmatlan időjárás nincs, csak nem megfelelő ruházat. Gyerekként mi nagyon szerettük az esőt. Ha meg konkrét életveszély áll fenn, akkor mindenki marad a fenekén.
ápr. 2. 14:47
 23/31 anonim válasza:
18%

Kérdező, csak nem Miskolc környéke? :) Itt ma nagyon ítéletidő volt...

Amúgy elnézést az OFF-ért, de szabad tudni, hogy mi nem ment a vezetéssel, mi volt az alapprobléma? Milyen hibáid voltak, ami miatt sose mentél át?

ápr. 2. 15:01
 24/31 anonim ***** válasza:
Nincs autonk. Esoben-szelben-akarmiben ha ki kell mennunk, mert menni kell valahova, kimegyunk. Meg nem jar intezmenybe a gyerek, de akkor se lesz ez maskepp, mint most, mert muszaj.
ápr. 2. 15:52
 25/31 anonim ***** válasza:
57%
En volt h iskolast sem vittem mikor -15C volt es 2x1 km t kellett volna gyalogolni. Par napot igazolhat a szulo. Ha megteheted,az ovis maradhat siman otthon majd veled barmikor.
ápr. 2. 16:16
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Esernyő? Esőkabát?
ápr. 2. 17:03
 27/31 anonim ***** válasza:
72%

"Ez csak a városi táposoknak probléma"

Pont hogy nem. Pont városban boldogul az ember a legkönnyebben autó nélkül.

Jogsink van, autónk nincs és nem is lesz. Eddig még nem volt hogy ne jutottunk volna el oda, ahova akarunk.

Egyébként se az ovi, se a suli közelében nem lehet parkolni, a busz is közelebb tesz le, de mi gyalogolunk. Bármilyen időben.

Ha akkora szél volt, hogy engem majd' elfújt, akkor babakocsi vagy a hátamra kötöttem a kicsit míg akkora volt.

Remek esőruházatot lehet kapni. Nekem is van felnőttként, a munkahelyen meg simán átöltözök, ha úgy adódik.

ápr. 2. 17:40
 28/31 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanúgy, mint ahogy gyerek nélkül. Gondolom ha nincs jogsid akkor valahogy gyalog/busszal jártál dolgozni és nem maradtál otthon azért, mert fújt a szél és esett az eső.

A gyerekek is ugyanolyan emberek, mint mi csak kisebbek. 10 percet túl élnek a széles esőben.

ápr. 2. 20:56
 29/31 anonim ***** válasza:
Gyalog 🤷🏼‍♀️ Nem cukorból vannak, esőruha+gumicsizma aztán annyi.
ápr. 2. 23:13
 30/31 anonim ***** válasza:
És akkor mivan ha fúj a szél? :) Semmi. Vesztek szélhatlan dzsekit aztán ennyi.
ápr. 5. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!