Anyukák kocsi nélkül, ítéletidőben hogy hozzàtok-viszitek a gyerekeket oviba?
Nem tudom, kinél milyen az idő, nálunk most is épp 100 km-es sivító szél van szakadó esővel. És ugye egyre gyakrabb az ilyen időjárás.
Nincs kocsim, és az óvoda sincs túl messze, de azért nem is az utca végén van. Szeptemberben megy a gyerekem oviba, és basszus, sokszor elgondolkodom rajta, hogy ilyen időben hogy sétálok haza vele meg a kistestvérével.
(Olyan választ, hogy legyen autóm, nem kérek, mert nem megoldható. Próbáltam a jogsit, 90+ óra, oktatóváltás és 4 bukás után elismertem, hogy nekem ez nem megy, nem tudok mit csinálni).
17 vagyok, elég értelmetlen amit írtam.
Szóval a kicsi születésétől kezdve együtt hordjuk a nagyot iskolába, gyalog bármilyen idő is van.
A nagy esernyővel, mi pedig ahogy leírtam.
Kérdező, csak nem Miskolc környéke? :) Itt ma nagyon ítéletidő volt...
Amúgy elnézést az OFF-ért, de szabad tudni, hogy mi nem ment a vezetéssel, mi volt az alapprobléma? Milyen hibáid voltak, ami miatt sose mentél át?
"Ez csak a városi táposoknak probléma"
Pont hogy nem. Pont városban boldogul az ember a legkönnyebben autó nélkül.
Jogsink van, autónk nincs és nem is lesz. Eddig még nem volt hogy ne jutottunk volna el oda, ahova akarunk.
Egyébként se az ovi, se a suli közelében nem lehet parkolni, a busz is közelebb tesz le, de mi gyalogolunk. Bármilyen időben.
Ha akkora szél volt, hogy engem majd' elfújt, akkor babakocsi vagy a hátamra kötöttem a kicsit míg akkora volt.
Remek esőruházatot lehet kapni. Nekem is van felnőttként, a munkahelyen meg simán átöltözök, ha úgy adódik.
Pontosan ugyanúgy, mint ahogy gyerek nélkül. Gondolom ha nincs jogsid akkor valahogy gyalog/busszal jártál dolgozni és nem maradtál otthon azért, mert fújt a szél és esett az eső.
A gyerekek is ugyanolyan emberek, mint mi csak kisebbek. 10 percet túl élnek a széles esőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!