Anyukák kocsi nélkül, ítéletidőben hogy hozzàtok-viszitek a gyerekeket oviba?
Nem tudom, kinél milyen az idő, nálunk most is épp 100 km-es sivító szél van szakadó esővel. És ugye egyre gyakrabb az ilyen időjárás.
Nincs kocsim, és az óvoda sincs túl messze, de azért nem is az utca végén van. Szeptemberben megy a gyerekem oviba, és basszus, sokszor elgondolkodom rajta, hogy ilyen időben hogy sétálok haza vele meg a kistestvérével.
(Olyan választ, hogy legyen autóm, nem kérek, mert nem megoldható. Próbáltam a jogsit, 90+ óra, oktatóváltás és 4 bukás után elismertem, hogy nekem ez nem megy, nem tudok mit csinálni).
1978-ban volttam 5-éves,Szerencsi csokigyárba játtam óvodába Tiszalúcról 20-km vonattal.
5-kor ébredés, anyámmal ki a vonathoz 5,30-kor indult 5,50-érkezés anyám beadott az óvodába és ment dolgozni majd délután haza.
Lehet már automata váltósra is jogsizni(utána nyilván csak olyat vezethetsz), az sokkal egyszerűbb, biztos menne.
Amúgy meg vízálló ruha, széldzseki, be kell öltözni alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!