Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák kocsi nélkül, ítéletid...

Anyukák kocsi nélkül, ítéletidőben hogy hozzàtok-viszitek a gyerekeket oviba?

Figyelt kérdés

Nem tudom, kinél milyen az idő, nálunk most is épp 100 km-es sivító szél van szakadó esővel. És ugye egyre gyakrabb az ilyen időjárás.

Nincs kocsim, és az óvoda sincs túl messze, de azért nem is az utca végén van. Szeptemberben megy a gyerekem oviba, és basszus, sokszor elgondolkodom rajta, hogy ilyen időben hogy sétálok haza vele meg a kistestvérével.

(Olyan választ, hogy legyen autóm, nem kérek, mert nem megoldható. Próbáltam a jogsit, 90+ óra, oktatóváltás és 4 bukás után elismertem, hogy nekem ez nem megy, nem tudok mit csinálni).

2024. ápr. 2. 12:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Esőkabát, esőnadrág vagy overál, vízálló cipő. Kistestvér nem tudom mekkora, de ha babakocsis, rá lehet adni meleg ruhát, betakarni, sőt van esővédő is. Mi sokszor így jöttünk-mentünk.
2024. ápr. 2. 13:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Esőkabát, esőnadrág, gumicsizma. Az enyém kimondottan szeret esőben sétálni. (Én persze nem.) A saját ruhám inkább, ami elázik, mert ha munkába megyek, nem gumicsizmában teszem, vízálló nadrágom pedig nincs is. Emiatt magadnak vigyél vmi száraz váltóruhát.
2024. ápr. 2. 13:03
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tart semeddig felnőttnek sem eső nadrágot venni. Lehet kapni kabát-nadrág szetteket. Nekem van céges a munkám miatt, tökéletes, kényelmes és nem az a régi műanyag sz*r, ami alá 3 perc alatt bepálik az ember. Gumicsizma is mehet alá lazán, ha utána mész dolgozni, vigyél magaddal egy normál cipőt is és kész.
2024. ápr. 2. 13:09
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Felöltözik, átöltözik, ha mégis vizes lesz. Nem cukorból van a gyerek. Nálunk parkolni nem lehet az ovi előtt, bemenni meg be kell vele, gyalog egyszerűbb, 10 perc séta. Ők nem paráznak ennyit az időjáráson.
2024. ápr. 2. 13:11
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem eső a probléma, hanem amikor brutál széllel, viharral párosul.
2024. ápr. 2. 13:11
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Es a széltől mi bajotok lesz? Kellemetlen de ennyi.

Ha már a kicsi is tud ülni van a bicóhoz csatolható utanfutó, ott ők védve vannak széltől, esőtől. Ha nagyon erős a szél, akkor tolod a bicót, ha megy akkor pedig tekersz.

2024. ápr. 2. 13:16
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Születése óta gyalog.

Esővédő a kocsira, nekem esőkabát és megyünk

Más megoldás nincs .

Ráadásul iskolás a nagy, nem loghatja el a napot a rossz idő miatt.

Két éves a fiam, és minden időjáráshoz szokva van.

2024. ápr. 2. 13:29
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

4,és aki faluban lakik?

Mi a várostól 10 kilométerre lakunk

A suli a faluban 15 perc séta kb.

Ha rossz az idő, hívjak taxit, jöjjön ki a faluba vigyen el a suliba, ami két perc autóval, majd menjen vissza a városba?

Nem csak a városban esik az eső.

2024. ápr. 2. 13:31
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
Ez csak a városi táposoknak probléma, ítéletidő mikor 5-napig nem volt áram 1981-ben avval mit kezdnének városiak?
2024. ápr. 2. 13:54
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, mintha szép idő lenne
2024. ápr. 2. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!