Miért szül egyre több 18-22 éves nő a semmire? Tartalek, lakás, kocsi, jo munka nélkül? 21/L
Egyre több fiatal ismerősöm szül vagy lesz terhes, van aki a második sőt olyan aki is aki a harmadik gyerekét várja.
Miért divat az hogy a semmire szülök egy gyereket. Ennyire fiatalon.
A legtöbbjük nem dolgozott még egy perces sem vagy nem rendes munkahelyen van akiknek még az érettségie se lett meg.
Van olyan volt osztálytársam aki még kiskorúként szült elsőnek a kisbabát elvették tölle majd a másodikat pár hónappal a 18. Szülinapja után szintén nincs vele, most a 4. Gyerekét várja.
Nem rég találkoztam vele és meg kérdeztem miért válaltak még egyett.
A válasz ledöbbebtett”nincs pénzünk védekezni” ...... “de amugy is lesz 5. Is sőt ha kell 10. Is mert lányt akarok”
Mind a 4 fiu.
Te nem hallgatsz híreket, nem nézel tv-t, nem olvasgatsz a neten aktuális témákról?
Tudod ez a mai gyerekcsinálós, agyonsegélyezős politika ezt eredményezi!
Sok-sok milliókat osztogat az állambácsi a gyerekcsináló lusta népnek. Aki dolgozik és takarékoskodik szorgosan, attól vonják el...
Mármint fejenként osztogat sok-sok milliót, ez kimaradt...
Tudod, csok, meg a jajszegénybedőlt lakáshitelesek megsegítése, stb. Meg tudod, van az is, hogy aki egyetem mellett gyereket csinál, azt is pénzelik államilag közben egy percet életében nem dolgozott, semmit nem tett le az asztalra.
(Gusztustalan amúgy. Ja, és azt észrevetted, hogy az idősebbek is belehúztak a gyerekgyártásba? Én idősebb korosztály vagyok nálad, és látom a régi osztálytársakat... Sokuknak volt 1-2 gyerek, már nagyobbacskák, és mostanában nagyon sokan bevállalták a 3. vagy 4. példányt, csak mert pénzt kapnak utána...)
Csakis, csakis a pénzért!! (irónia)
csoktalan, diplomás, háromgyerekes nő vagyok, két munkahelyen dolgozom jó sokat, mert sokba kerül a gyerekeim továbbtanulása
ja, és megkapom az adókedvezményt, mint olyan ember, aki újabb minőségi munkaerőt termel (bizony, a ti javatokat is szolgálja ez, amennyiben az országban maradtok) amellett, hogy dolgozik.
Több évfolyamtársam van, aki egyetem alatt szült, jelentem, a diploma, munkahely, gyerekek is jól vannak. Egy nő ugyanis 30 éves kora előtt esik legkönnyebben teherbe.
Undorító, hogy a pénzeden támogatnak engem?
Hát csak undorodj. Kis napi provokatőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!