2 gyermekes egyedülálló anyaként lecserélnéd a megbízható, jól fizető állásodat, ha nem éreznéd jól magad benne?
Figyelt kérdés
Nagyon jó a fizetés, a munkakörnyezet, a kollégák, de azt érzem, hogy nem bírom tovább csinálni, unottan, kedvetlenül, szinte depressziósan megyek nap mint nap. Van ötletem mihez kezdhetnék, de 2 kicsi gyerekem van, akiket el kell tartani, némi hitel, rezsi, kocsi, meg a váratlan kiadások és hacsak nem történik hatalmas szerencsém, szinte biztos, hogy nem fogok elég pénzt keresni egy jó darabig.
Amit most dolgozom, azt régen amúgy nagyon szerettem, de belefáradtam és már nem bírom.
2024. márc. 24. 15:01
31/33 anonim válasza:
6-os vagyok. Ok táppénz, szabi minden volt utálja tovább a munkát. Keressen másikat. Akinek van sütnivalója még gyerek nélkül is úgy mond fel, ha van más bevételi forrása. Az szerintem felelőtlenség, ha van megtakarítás és feléli. Ha a vállalkozni akar oké. Keres más munkát beindítja a vállalkozását, ha már pénzt termel és stabil jövedelem van belőle és van olyan jellegű megtakarítása, hogy ha valami gond lenne a vállalkozásban meg tudna élni úgy hogy nem nullázza le magát. Ez nem olyan bonyolult. Én is utáltam a korábbi munkahelyem, tehát tudom milyen görccsel és utálattal bejárni, de a számlákat fizetni kell étel kell az asztalra stb. Kerestem másikat és felmondtam.
32/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok, csak helyzetjelentés, ha valakit érdekel. Sikerült a vállalkozásom, alig 1 hónap kellett hozzá, hogy szuperül jövedelmező legyen.
nov. 1. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!