2 gyermekes egyedülálló anyaként lecserélnéd a megbízható, jól fizető állásodat, ha nem éreznéd jól magad benne?
Nagyon jó a fizetés, a munkakörnyezet, a kollégák, de azt érzem, hogy nem bírom tovább csinálni, unottan, kedvetlenül, szinte depressziósan megyek nap mint nap. Van ötletem mihez kezdhetnék, de 2 kicsi gyerekem van, akiket el kell tartani, némi hitel, rezsi, kocsi, meg a váratlan kiadások és hacsak nem történik hatalmas szerencsém, szinte biztos, hogy nem fogok elég pénzt keresni egy jó darabig.
Amit most dolgozom, azt régen amúgy nagyon szerettem, de belefáradtam és már nem bírom.
Hasonló cipőben járok, csak egy gyerekkel. Nem szeretem a munkámat, de még évekig csinálni fogom.
Ha mindenképpen váltani akarsz, akkor se a felmondással kezdd, hanem kereséssel. Ha találsz valami jót, majd felmondasz.
Mi az a vállalkozásötlet? Nem lehet elkezdeni ezt munka mellett, és kiépíteni az ügyfélkört szépen lassan? Ezt sokan csinálják így azért. Mert egyedülálló anyaként csak úgy beleugrani egy saját vállalkozásba nem biztos, hogy jó ötlet. Ráadásul nem ez a legjobb időszaka a kkv-knak úgy általánosságban, rommá adóznak, közben a vásárlóerő egyre csökken. Persze lehet, amit te akarsz csinálni, azt ez nem vagy nem annyira érinti, de ezt érdemes azért belevenni a pakliba.
Szóval én biztos, hogy nem ugranék ki csak úgy, viszont elkezdenék dolgozni azon, hogy biztonságosan megtehessem.
Utolsó előtti gindolkozzal már mielőtt írsz. Vannak hazassagok, aholaz egyik fél elhunyt, ott is egyedül marad a másik fél.
Kérdező, én sem vállalnám be. Bizonytalan hátteret nem lehet adni a gyerekeknek. Bár boldogtalan szülőt se, főleg ha nincs masik fél aki egyensúlyozó. Építenem a vállalkozást biztos munka mellett.
12# De majom vagy.:D Hú de értesz hozzá,ha nálad a vállalkozás kimerül az mlmben meg instában. Jézusom,hány éves vagy.:D A kérdező azt se írta,hogy nem ért hozzá,csak már odaköltötted okoska.
Kérdező,én is úgy csinálnám,hogy munka mellett kis léptékben kezdeném és ha már oké a dolog,akkor váltanék,de én biztonsági játékos vagyok. Én megértelek milyen egy fos helyen lenni,gyűlöltem a munkahelyem,hosszú éveket lehúztam ott,gyomrom is szétcseszte már mert szinte hányással indultam be minden nap. Előtte kerestem biztos másikat és csak utána léptem onnan. Ez nem opció? Többen is írták.
Szerintem inkább csak egy hétvége kéne egyedül gyerekek nélkül, és minden nélkül. Esetleg egy wellness hétvége,vagy ilyesmi.
Nem mondanék fel, ha jó a fizetés és a minden is, kibirnam. Aktívan keresnek munkát, de addig ülnek a fenekemen. Ha most felmondasz, és nem találsz mást mit csinálsz? Maradj meg, menj el pihenni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!