Bölcsis jótékonykodás?
A bölcsiben tegnap kaptunk egy papírt, amin az állt hogy szeretnénk- e ha gyermekeink használnák a sószobát.
A válasz egyértelmű hogy igen. Majd tovább olvasva egy kicsit megdöbbentem. Ugyanis az állt benne, hogy ha szeretnénk akkor egy név és jel nélküli borítékba tegyünk egy összeget amit erre fordítanánk, ugyanis a bölcsi nem tudja megvenni a sóoldatot.
Kérdem én, ha nem jön össze elegendő pénz akkor hová teszik a pénzt? (akkor se sószoba se pénz?)
Miért nem lehet kiírni, hogy ennyibe kerül a sószoba használata, aki kéri az fizessen havi díjat?
Ezer kérdés merül fel bennem.
Ha más megoldás nincs, akkor ti mennyit tennétek a borítékba?
Én is a havi díjat vagy az évi díjat tarom jó megoldásnak.
Félreértések elkerülése végett az hogy van 1-2 gyerek aki nem fizetné mert nem telik rá (igazából) egyáltalán nem zavarna ha ő is használná a sószobát. Sőt ha tényleg nem telik rá biztosan összedobnánk többiekkel annyival több pénzt hogy ő is mehessen. Ez nem kérdéses.
A szülői után jelentkezem és elmondom mi történt.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A mi bölcsinkben is van sószoba.A nyáron alakították ki, de nem kell fizetni érte.Naponta 20percet töltenek el ott a gyerekek.
Szerintem is kérdezz rá mindenre ami felmerül benned. Én tuti nem adnék olyanra pénzt amiről nem tudok semmit.
Sziasztok!
Rákérdeztem a szülőin erre az igen érdekes dologra. Képzeljétek senki másnak nem merültek fel ilyen kérdések. A gondozónők azt mondták hogy nem tehetik kötelezővé a havi díjat, vagyis csak úgy gyűjthetnek pénzt az oldatra ha név nélkül történik. Arra pedig hogy mi lesz a pénzel ha nem jön össze annyi hogy a tartályokat feltöltsék azt mondták hogy akkor vesznek kevesebbet és nem töltik fel az összes tartályt. :-( No comment.
Marad a borítékos megoldás és még hozzá tették hogy csak én vetettem fel kérdéseket ezzel kapcsolatban (vagyis nem kötelező ha nem akarom). Pedig én tényleg akarom hogy legyen sószoba. Tényleg én vagyok ilyen "furcsa"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!