Bölcsis jótékonykodás?
A bölcsiben tegnap kaptunk egy papírt, amin az állt hogy szeretnénk- e ha gyermekeink használnák a sószobát.
A válasz egyértelmű hogy igen. Majd tovább olvasva egy kicsit megdöbbentem. Ugyanis az állt benne, hogy ha szeretnénk akkor egy név és jel nélküli borítékba tegyünk egy összeget amit erre fordítanánk, ugyanis a bölcsi nem tudja megvenni a sóoldatot.
Kérdem én, ha nem jön össze elegendő pénz akkor hová teszik a pénzt? (akkor se sószoba se pénz?)
Miért nem lehet kiírni, hogy ennyibe kerül a sószoba használata, aki kéri az fizessen havi díjat?
Ezer kérdés merül fel bennem.
Ha más megoldás nincs, akkor ti mennyit tennétek a borítékba?
Ma lesz szülői ahová vinni kell a borítékot. Biztos nem bírom ki szó nélkül és rá fogok kérdezni.
Azért írtam ide a kérdést, hogy mások is furának látják- e a dolgot vagy már én vagyok ilyen bizalmatlan.
Meg egyébként is ha én akarom hogy legyen sószoba és adok pénzt érte és ugyanannyiszor lesz az én gyerekem ott mint azé aki egy fillért sem adott bele? Szerintem ez nem fair. Nem sajnálom senkitől, de
Én is valami ilyesmire gondoltam mint amit az utolsó írt. Nálunk 110 gyerek jár a bölcsibe. Azzal semmi gondom nem lenne ha azt mondanák hogy ennyibe kerül a sószoba használata havonta. Egyértelmű hogy fizetném, de így???
Majd próbálok kicsit hamarabb odaérni és megkérdezni a többi anyukát hogy ők mit szólnak ehhez.
Még ha nem is jön össze az oldat ára (ami remélem összejön valahogy) akkor legalább a beadott pénzből a saját csoportjukba vennének játékokat vagy kiegészítőket. De ha mindent bedobnak a közösbe akkor honnan lehet tudni hogy melyik csoport mennyit adott? Az egyik beadott 10000 Ft ot a másik meg 100 Ft akkor ketté osszák és úgy kapják meg a csoportok? Hol itt az igazság? Miért fizessem más csoportok játékait? Na nem is hergelem magam tovább délután minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!