Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor mentetek szülési szabira...

Mikor mentetek szülési szabira és mit csináltatok, amíg nem jött a baba?

Figyelt kérdés
Hétfőtől szabin vagyok, de marhára semmi dolgom, csak döglök egyedül itthon egész nap. Jógázok, sétálok, olvasok, de nagyon unalmas. Lassan megbánom, hogy nem maradtam tovább a munkában. 38+5 vagyok.
márc. 19. 11:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"marhára semmi dolgom, csak döglök itthon egyedül egész nap"

Házimunka? Főzés? Babacuccok pakolászása? Filmezés?

Azért nehogy belehalj már az unalomba :D

márc. 19. 15:03
 22/28 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, most olvastam, hogy nem szeretsz filmezni.

Mondjuk az internet ezeregy szórakozási lehetősége mellett nem tudom, hogy lehet unatkozni.

márc. 19. 15:05
 23/28 anonim ***** válasza:
38. héten mentem szabadságra. Rendezgettem a babaholmit, függönyt varrtam, kutyát sétáltattam. Netezni azért neteztem kevesebbet, hogy ne kezdjek el a szülés-baba témakörben szörfözni és aggódni ;). Pár nappal hamarabb jött a baba, pedig még lett volna ötletem, hogy mit csinálok meg. Egyébként én sem akartam hamar eljönni a munkahelyemről, mert szerettem, amit csináltam és a munkatársak közé is szívesen jártam. Igazából ez a mai napig hiányzik (otthon vagyok a gyerekekkel).
márc. 19. 15:19
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen hamar elkezdödött a szabi, a 13.héttől. Állandóan elhánytam magam mindentől, napi 5-7 alkalommal, s ez az állapot kitartott a 27. hétig.

De én nagyon élveztem itthon lenni, pedig fájó szívvel hagytam ott a bölcsit és a "gyerekeimet".

Kiolvastam az összes olyan könyvet amikre addig nem volt időm, megvarrtam minden olyan cuccunkat amiket csak halogattam.

Berendeztem egy kényelmes kuckót a wc mellet :D na jó, azt nem, de amnnyi időt ott töltöttem, megfordult a fejemben.

Rengeteget kézműveskedtem, festettem. Én nagyon élveztem amikor 2 hányás közt tudtam szöszmötölni.

márc. 19. 15:59
 25/28 anonim ***** válasza:
36 hetesen hagytam abba a munkát, utána nyílászárókat cseréltettünk (direkt így időzítettünk, hogy senkinek ne kelljen emiatt szabit kivenni) , aztán romeltakarítás, horgoltam a törpének sapkát,meg kiscipőt youtube videó alapján, sétáltam, olvastam... 39+1re szültem.
márc. 19. 16:55
 26/28 anonim ***** válasza:
30 hetesen, felujitottunk es koltoztunk, addigra fejeztem be mindent, mire mar NST-re kellett jarni. Amugy en is szetuntam a fejem a 36. hettol.
márc. 20. 09:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Gykozaz elejétől,mivel veszélyeztetett terhes voltam,plusz nem is home officos irodai munkám volt. Nem volt időm unatkozni,a terhességem első felét végig hánytam,a második felétől pedig vizesedtem es terhességi cukorbeteg lettem. Plusz a házunk még bőven felújítandó volt,fűtéskorszeruseites,stb. Babaszoba szülés előtt két héttel lett "babakész". 38+3-ra szültem,spontán,pár óra alatt. Hála isten,mert kb a 35-6.hettol levegot venni is fájt,mozogni szinte egyáltalán nem tudtam.
márc. 22. 20:10
 28/28 anonim ***** válasza:
*gyakorlatilag akart lenni az első szó #27
márc. 22. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!