Mikor mentetek szülési szabira és mit csináltatok, amíg nem jött a baba?
34 hetesen, maradtam volna meg, de korhazban dolgoztam 13 oras muszak, plusz napi 3 ora utazas ( kulfold, itt nem irnak ki minden boldog boldogtalant, elkezdtem hamarabb a szulesi szabadsagot )
Nagyon unatkoztam en is, aztan nagy takaritgatasokba fogtam, mert tudtam a baba mellett nem lesz ido.
Szekrenyeket, hutot, polcokat, ablakokat takaritottam, kimostam minden pledet, diszparnat fuggonyt stb.
Neked max. 3 heted van meg, az mar nem sok 🙂
35 hetesen kb, és szeretek otthon lenni, tévéztem, sétáltam, kirándultunk a férjemmel, pakolásztam a babacuccokat.
Másodjára meg kb 30 hetesen maradtam otthon, kezdődött a nyári szünet, játszótérre mászkáltam a naggyal szülésig.
Elsővel 32. héten, kezdődött a nyár, nem bírtam a meleget, egész nap a légkondi alatt pihegtem, sorozatokat néztem, olvastam, a hobbimmal foglalkoztam, szülésfelkészítőkre jártam, stb.
A másodikkal 37. héten, a munkahelyem melletti bölcsibe járt a nagyobb gyerkőc, furcsa lett volna, hogy minden nap elmegyek a bejárat előtt 2x is oda-vissza, de aztán meg dolgozni nem dolgozok :D Szóval akkor maradtam, amíg úgy éreztem, hogy van értelme. Abban a 2 hétben, amíg a kicsi megérkezett, addig én is próbáltam takarítani, beszerezni még a hiányzó dolgokat, ruhácskákat, stb, kitalálni, hogy fogok megbirkózni egyszerre két gyerekkel, és így elrepült nagyon hamar az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!