Azért lennék rossz szülő, mert a gyerekemnek nem lesz apukája?
Én majdnem ilyen helyzetben vagyok. Igen, fogsz kapni beszólásokat, minél fiatalabb vagy, annál többet. El kell engedni. Valóban jobb a gyereknek egy jó apával, de sokszor pont olyanok dumálnak, akinek a gyereke jobban járt volna, ha semmilyen apja nincs. Én ezeket csak kiröhögöm, de ehhez meg kell érni.
Ha még fiatal vagy, a saját érdekében nem ajánlom. Neked is jobb, ha egy jó párkapcsolatban lesz. (Bizonyos kor alatt egyébként "spermabankra" Magyarországon nincs is lehetőség.)
Rettentően fiatal lehetsz, ha még nem tanultad meg,hogy ilyen intim/megosztó dolgokat senkinek, a családunknak sem mondunk el.
És még 2 embernek is nagyon nagyon nehéz a kisgyerekes időszak.És szándékosan ezt választani meggondolatlanság.
És igen, a gyereknek szüksége lenne apára, de neked jobban férjre/társra,mert nagyon nehéz mindent egyedül vinni a válladon,és nagyon nehéz az az érzés,hogyha veled bármi történik, akkor mi lesz a gyerekkel.
Az ugye meg van, hogy Magyarországon a spermabank módszer csak így ahogy te gondolod, nem mukodik?
Amúgy meg igen, az konkrétan rossz szülőnek, ha szándékosan megfosztod a gyereket a másik szülőtől
Emiatt nem ítélkeznék.
De azzal nem ártana valamit kezdeni, hogy megfejtsd, lehetőleg terapeuta segítségével, miért nem sikerült rendes kapcsolatokat felépíteni. Vagy miért akad mindig gáz férfi az életedbe.
Magyarországon nem mehetsz be a spermabankba, hogy hoppá itt vagyok, kell egy gyerek.
"1/A. § * Az Eütv. 165. §-ának d) pontja szerinti egyedülálló nő esetében (a továbbiakban szintén: kérelmező), amennyiben
a) egészségi állapota (meddőség), vagy
b) életkora
következtében gyermeket természetes úton nagy valószínűséggel nem vállalhat, az egészségi állapota által indokolt, az Eütv. 166. §-a (1) bekezdésének b)–d) és f) pontja szerinti reprodukciós eljárás végezhető el."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!