Rossz anya vagyok ha nem kokuszmatracot veszek a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
Vegulis mi is sima matracon nottunk fel,szoba se volt meg ilyen,hogy kokuszmatrac.Vagy ez tenyleg annyira jo,hogy erdemes megvenni vagy ez is csak egy reklam fogas?2021. nov. 4. 19:43
1/22 anonim válasza:
Rossz anya vagy ha nem kókuszmatracot veszel a gyerekednek.
2/22 anonim válasza:
Igen a gyámügy el is viszi a gyereket inkább.
3/22 A kérdező kommentje:
Erzem a szarkazmust ha annak szantad :D lehet nem igy kelett volna feltegyem a kerdest de nem tudom,hogy tenyleg jobb e a kokuszmatrac mint a sima.
2021. nov. 4. 19:47
4/22 anonim válasza:
Jobb a kókuszmatrac mint a sima. Ha olcsón akarsz venni, irány a kika.
5/22 anonim válasza:
Van aki szerint pont az a nem jó. Mindegy csak kemény legyen ne puha és jól szellőzzön.
6/22 anonim válasza:
A kókuszmatrac elvileg azért jó, mert szellőzik. Gyakorlatilag meg vízhatlan lepedőt raknak rá az anyukák :) Ortopédiailag meg teljesen jó egy kemény szivacs matrac. (Az ízületi gondok meg kevés testmozgástól vagy élsporttól illetve autoimmun okok miatt alakulnak ki vagy ha túl sok húst eszik valaki. A babakori matracnak nincs köze hozzá.) Alatta meg gondolom ágyrács lesz és nem egy penészes szobában altatod... :)
7/22 A kérdező kommentje:
Kedves 5os valaszlo tisztazzunk valamit te igy ismeretlenul honnan veszed,hogy en sajnalom a penzt a gyerektol?Nyilvan azert tettem fel a kerdest mert jot szeretnek a gyerekemnek!!Es ha hiszed ha nem azt se tudom mi az a csok!Nem kell mindenkit egy kalap ala venni!!!
2021. nov. 4. 20:03
8/22 anonim válasza:
Első gyerekkel kókusz volt,utálta a gyerek is,meg én is.
Másodikkal már kifejezetten szivacsmatracot akartam.
Szar anya meg nem ettől leszel.Nézd meg az 5-ös hozzászólását,na ilyen ne legyél,mert ha ő ezt az alpári stílust adja tovább a gyerekeinek akkor meg van a véleményem róla,hogy ki is a szar anya...
9/22 anonim válasza:
Erre milyen normális választ lehet írni?
Semmilyet.
10/22 anonim válasza:
Mivel az a matrac kemény ezért pl a gerincferdülést is meg lehet vele előzni (persze az nem csak a nagyon puha matrac miatt alakulhat ki, nekem is kemény matracom volt mégis kialakult de az teljesen más miatt és nemrég volt a műtétem szóval tudom milyen rossz és ne kockáztasd meg, hogy a gyerekeddel is ez legyen de persze ehhez nem feltétlenül kötelező a kókuszmatrac) Szerintem valamennyivel biztos jobb mint a sima de a te döntésed, hogy megveszed-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!