Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz anya vagyok ha nem...

Rossz anya vagyok ha nem kokuszmatracot veszek a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
Vegulis mi is sima matracon nottunk fel,szoba se volt meg ilyen,hogy kokuszmatrac.Vagy ez tenyleg annyira jo,hogy erdemes megvenni vagy ez is csak egy reklam fogas?
2021. nov. 4. 19:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Rossz anya vagy ha nem kókuszmatracot veszel a gyerekednek.
2021. nov. 4. 19:45
 2/22 anonim ***** válasza:
58%
Igen a gyámügy el is viszi a gyereket inkább.
2021. nov. 4. 19:47
 3/22 A kérdező kommentje:
Erzem a szarkazmust ha annak szantad :D lehet nem igy kelett volna feltegyem a kerdest de nem tudom,hogy tenyleg jobb e a kokuszmatrac mint a sima.
2021. nov. 4. 19:47
 4/22 anonim ***** válasza:
57%
Jobb a kókuszmatrac mint a sima. Ha olcsón akarsz venni, irány a kika.
2021. nov. 4. 19:50
 5/22 anonim ***** válasza:
96%
Van aki szerint pont az a nem jó. Mindegy csak kemény legyen ne puha és jól szellőzzön.
2021. nov. 4. 19:50
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
A kókuszmatrac elvileg azért jó, mert szellőzik. Gyakorlatilag meg vízhatlan lepedőt raknak rá az anyukák :) Ortopédiailag meg teljesen jó egy kemény szivacs matrac. (Az ízületi gondok meg kevés testmozgástól vagy élsporttól illetve autoimmun okok miatt alakulnak ki vagy ha túl sok húst eszik valaki. A babakori matracnak nincs köze hozzá.) Alatta meg gondolom ágyrács lesz és nem egy penészes szobában altatod... :)
2021. nov. 4. 19:57
 7/22 A kérdező kommentje:
Kedves 5os valaszlo tisztazzunk valamit te igy ismeretlenul honnan veszed,hogy en sajnalom a penzt a gyerektol?Nyilvan azert tettem fel a kerdest mert jot szeretnek a gyerekemnek!!Es ha hiszed ha nem azt se tudom mi az a csok!Nem kell mindenkit egy kalap ala venni!!!
2021. nov. 4. 20:03
 8/22 anonim ***** válasza:
98%

Első gyerekkel kókusz volt,utálta a gyerek is,meg én is.

Másodikkal már kifejezetten szivacsmatracot akartam.

Szar anya meg nem ettől leszel.Nézd meg az 5-ös hozzászólását,na ilyen ne legyél,mert ha ő ezt az alpári stílust adja tovább a gyerekeinek akkor meg van a véleményem róla,hogy ki is a szar anya...

2021. nov. 4. 20:06
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Erre milyen normális választ lehet írni?

Semmilyet.

2021. nov. 4. 20:07
 10/22 anonim válasza:
38%
Mivel az a matrac kemény ezért pl a gerincferdülést is meg lehet vele előzni (persze az nem csak a nagyon puha matrac miatt alakulhat ki, nekem is kemény matracom volt mégis kialakult de az teljesen más miatt és nemrég volt a műtétem szóval tudom milyen rossz és ne kockáztasd meg, hogy a gyerekeddel is ez legyen de persze ehhez nem feltétlenül kötelező a kókuszmatrac) Szerintem valamennyivel biztos jobb mint a sima de a te döntésed, hogy megveszed-e vagy nem.
2021. nov. 4. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!