Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rossz anya vagyok ha nem...

Rossz anya vagyok ha nem kokuszmatracot veszek a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
Vegulis mi is sima matracon nottunk fel,szoba se volt meg ilyen,hogy kokuszmatrac.Vagy ez tenyleg annyira jo,hogy erdemes megvenni vagy ez is csak egy reklam fogas?
2021. nov. 4. 19:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Én a kérdést sem értem. A lányunknak normális matraca volt a kiságyban. A kókuszmatrac harmadába/negyedébe került volna.
2021. nov. 4. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Kemény legyen, ennyi fontos. 😊
2021. nov. 4. 20:29
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
Borzasztóan kemény a kokuszmatrac, a lányom nem tudott rajta aludni, fordult egyet és felébredt, annyira kemény. Szivacson alszik. A kokuszmatracot elajándékoztam.
2021. nov. 4. 20:29
 14/22 anonim ***** válasza:
68%

1 napot nem aludt rajta a lányom... Borzasztó kemény.

Hozzáteszem, én se tudnék aludni rajta.

A miénk fenn van a jófogáson, nem is használtuk...

Az egy kínzás.

Egy jó közepesen kemény szivacsmatrac ezerszer jobb.

2021. nov. 4. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi direkt nem vettünk kókuszmatracot neki, hideghabos viszonylag kemény matracot vettünk neki az Ikeából, ami kemény de nem kőből van. Ne legyen túl puha és süppedős, az a lényeg, az veszélyes (bölcsőhalál) és egészségtelen is a gerincének.
2021. nov. 4. 20:39
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Én azért nem vettem kókusz matracot, mert sok anyuka írta, hogy utálta a gyerek. Kapott egy keményebb típusú habszivacs matracot és csókolom, jól alszik, nincs eldeformálódva sem.
2021. nov. 4. 20:53
 17/22 anonim ***** válasza:
78%
Mi először vettünk egy szivacsmatracot, mert sok kommentben olvastam, hogy a túl kemény matracon nem tudott aludni a gyerek. Végül maradt a szivacs, mert ahhoz képest, hogy kb a legolcsóbb volt, elég kemény volt, és jól aludt benne a lányom. Most már gyerekágya van, őszintén eszembe sem jut, hogy milyen matraca van :O de nem hiszem, hogy kókusz. Nekünk kókusz van, jysk-ből 100ezer forintért, az első 3 évig bírta, kiváncsi vagyok, ez meddig.......
2021. nov. 4. 20:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Semmi különbséget nem érzek.

A lányomnak itthonra kókuszmatracot vettünk. Mivel a mamáékhoz 1-2 havonta jártunk, ott is volt kiságya, abba egy sima szivacs matrac került (olyan közepesen kemény)

Nem zavarta sz alvását se ez, se az.

A fiam megörökölte ezeket. Na ő meg sehol nem tud jót aludni csak itthon a mi ágyunkban mellettem

2021. nov. 4. 21:11
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Akkor vagy rossz anya, ha a gyereked utálja a kókuszmatracot majd, de te divatból mégis azon altatod.
2021. nov. 5. 01:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk nem az van és nincs semmi baja, nem ettől leszel rossz anya, ha valaki szerintem mindent elkövet (alap igény) a gyerekért nem lehet rossz anya
2021. nov. 5. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!