Rossz anya vagyok ha nem kokuszmatracot veszek a gyerekemnek?
Figyelt kérdés
Vegulis mi is sima matracon nottunk fel,szoba se volt meg ilyen,hogy kokuszmatrac.Vagy ez tenyleg annyira jo,hogy erdemes megvenni vagy ez is csak egy reklam fogas?2021. nov. 4. 19:43
11/22 anonim válasza:
Én a kérdést sem értem. A lányunknak normális matraca volt a kiságyban. A kókuszmatrac harmadába/negyedébe került volna.
13/22 anonim válasza:
Borzasztóan kemény a kokuszmatrac, a lányom nem tudott rajta aludni, fordult egyet és felébredt, annyira kemény. Szivacson alszik. A kokuszmatracot elajándékoztam.
14/22 anonim válasza:
1 napot nem aludt rajta a lányom... Borzasztó kemény.
Hozzáteszem, én se tudnék aludni rajta.
A miénk fenn van a jófogáson, nem is használtuk...
Az egy kínzás.
Egy jó közepesen kemény szivacsmatrac ezerszer jobb.
15/22 anonim válasza:
Mi direkt nem vettünk kókuszmatracot neki, hideghabos viszonylag kemény matracot vettünk neki az Ikeából, ami kemény de nem kőből van. Ne legyen túl puha és süppedős, az a lényeg, az veszélyes (bölcsőhalál) és egészségtelen is a gerincének.
16/22 anonim válasza:
Én azért nem vettem kókusz matracot, mert sok anyuka írta, hogy utálta a gyerek. Kapott egy keményebb típusú habszivacs matracot és csókolom, jól alszik, nincs eldeformálódva sem.
17/22 anonim válasza:
Mi először vettünk egy szivacsmatracot, mert sok kommentben olvastam, hogy a túl kemény matracon nem tudott aludni a gyerek. Végül maradt a szivacs, mert ahhoz képest, hogy kb a legolcsóbb volt, elég kemény volt, és jól aludt benne a lányom. Most már gyerekágya van, őszintén eszembe sem jut, hogy milyen matraca van :O de nem hiszem, hogy kókusz. Nekünk kókusz van, jysk-ből 100ezer forintért, az első 3 évig bírta, kiváncsi vagyok, ez meddig.......
18/22 anonim válasza:
Semmi különbséget nem érzek.
A lányomnak itthonra kókuszmatracot vettünk. Mivel a mamáékhoz 1-2 havonta jártunk, ott is volt kiságya, abba egy sima szivacs matrac került (olyan közepesen kemény)
Nem zavarta sz alvását se ez, se az.
A fiam megörökölte ezeket. Na ő meg sehol nem tud jót aludni csak itthon a mi ágyunkban mellettem
19/22 anonim válasza:
Nem. Akkor vagy rossz anya, ha a gyereked utálja a kókuszmatracot majd, de te divatból mégis azon altatod.
20/22 anonim válasza:
Nekünk nem az van és nincs semmi baja, nem ettől leszel rossz anya, ha valaki szerintem mindent elkövet (alap igény) a gyerekért nem lehet rossz anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!