Mennyibe kerül egy szülés amennyiben nem rendelkezik az anya érvényes TB-vel?
7.500ft havonta a TB + az eddigi tartozást megkérheted részletekre.
Az is 7.500. De ha csak a havit fizeted is ellátnak és majd amikor munkába állsz idővel kiegyenlítődik.:)
8000 forint a tb egy egész hónapra, már bocsi.. Napi 270 forint, ha a hónap nem egész.
És igen, tudod magadnak is fizetni, ha nincs munkád. Be kell menni a kormányablakba és szépen elintézni. Én is magam után fizetem. Ja és mellesleg kötelező..
Én is magam után fizetem,nekem 7500."már bocsi".
Amúgy meg nem,nem kötelező társadalom biztosítottnak lenni,csak akkor pénzért cserébe látnak el..:D
Mielőtt legközelebb is baromságokat írsz nézz utána a dolgoknak kedves 7500 forintot fizetek a tbre...
Akármit fogsz belinkelni én akkor sem fizetek többet,7500ft.De tudod mit,legyen 8000,mintha az akkora különbség lenne,te lehet hogy okkal fizetsz többet.
Ha te boldog vagy attól,hogy +500ft-ot mondtál akkor legyen."már bocsi",mindenki azt írja le,hogy Ő MIT CSINÁL,nem azt,hogy 20 másik ember mit és mennyit fizet.ÉN ENNYIT.Pont.
A kérdező legfeljebb fel van rá készülve,hogy vagy egy 500ft-al nagyobb vagy kisebb összeget fognak fizetni,annyira k*rvára mindegy..nagyon remélem,hogy szándékosan vagy ekkora p*cs és nem mászkálnak ekkora herék az utcákon is,ki se szabadna engedni az ilyet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!