Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Utálom a gyerekeket de nekem...

Utálom a gyerekeket de nekem van. Más is van ilyen?

Figyelt kérdés
Van egy 6 éves lányom akit imádok, ő a mindenem. De amúgy utálom a gyerekeket nem tehetek róla, vannak kisgyerekes barátaink nyilván, meg rokonok, de a többitől herótom van. Sokszor van hogy az enyémmel beszélgetnek kedveskednek, így nekem is muszáj egy megjátszott kedvesség a gyerekekkel. Előre félek ha sulis lesz és hozni akar majd ide haza barátokat. Alapból nincs bajom, jöjjön, de én nem tudok beszélni sem más gyerekekkel.
márc. 15. 23:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%
A gyerekben szorongásokat fog az ébreszteni hogy akiket ő szeret es a kistarsai anya utálja. A gyerekek meg akarnak a szülőnek felelni. Lelkiismeretfurdalása lesz ha ő szereti a társait. Es nem utolsósorban út az antiszoc magatartás felé is.
márc. 16. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanilyen vagyok, mint Te :D kilel a hideg a gyereknapi rendezvényektől, a játszóterektől és játszóházaktól. A gyerekvisítás, rohangászás, nyüzsgés... Iszonyat. :D De! Annak ellenére, h tudják ezt rólam a kölykök, ha muszáj és nagyi/apa nem tud leváltani az ilyen programoknál, akkor vittem őket anno én. Egyáltalán nem kötelező, h leképezze ugyanezt a gyerek, sőt - nekem 3 gyerekemből a középsőt csak simán nem érdeklik az emberek, a kicsi meg a nagy (10 és 18) meg full szociális volt minden életkorában, millió pajtival, barátnővel és programmal. Annyit kell csak tudatosítani h _Te_ nem szereted a gyerekeket, de sokan mások meg különböznek és nagyonis. Akkor azt tanulja meg, h teljesen normális és rendjén való, ha más véleménye vagy szokásai vannak.
márc. 16. 08:52
 13/18 babyboom567 ***** válasza:
100%

Nem a gyerekeket utálom,hanem a zajt,a visongást, az ész nélküli futkosást,az állandó fecsegést,az ok nélküli vihogást/vinnyogást,a helyzetnek nem megfelelő erőltetett viccelődést,de ezeket ugyanúgy utálom a felnőttekben is.A saját gyerekemet imádom,de feszélyez más gyereke,olyan"mi a sz@rt kezdjek vele" érzés.Nem szeretem a gyerektársaságot,pontosan 1 gyerekre, a sajátomra van idegrendszeri/érzelmi/fizikai kapacitásom és pont.(nyilván életbe tudnám tartani más gyerekét ha átjönne bárki,és erre már egy ideje tréningezem magam,mert jön a suli és a kisbarátok is,és nem vágnék pofákat,vagy fejezném ki a félelmeimet.

És őszintén csodálom,hogyha másnak van több gyereke,vagy pl az óvónőket/tanárokat/gondozónőket,akik nap mint nap egyszerre több gyereket tanítanak/gondoznak,számomra ez egy rémálom.

márc. 16. 11:12
 14/18 A kérdező kommentje:
#9 Az volt a kérdésem más is érez e így, hogy neki van, de a többit nem bírja.
márc. 16. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
37%

Én nem értem, soha, egyetlen egy szimpatikus gyereket sem ismertél még meg? Akinek az arca, hangja, viselkedése szimpi lett volna? Én sem bírok minden gyereket, de vannak szimpik, meg vannak ellenszenvesek.. az enyém már nagy, kb 5 éves korában éreztem, hogy már nem nagyon érdekel a többi, de mindig van egy két szimpatikus azért, aki "cuki".

Konkrétan mit utálsz a többiekben?

márc. 16. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele kérdező. :D még tesóm gyerekeit bírom, mert ők jólnevelt vagyány, nem nyűglődő gyerekek. De engem is idegesít a visítás, a rohangálás, az erőltetett debil röhögés stb.
márc. 16. 19:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Engem nem kimondottan a gyerek idegesít, hanem sokuk viselkedése.

Vinnyog, hisztizik, sír, beszél, beszél, követelőzik, ha nem kapja meg, sír, vihog, futkos, rohan, jobb esetben ésszel!, rosszabb esetben mint egy idióta és sorolhatnám.

De ezeket felnőttben sem, és lehet idegen gyerek, rokon gyerek, akkor sem bírom elviselni.

Ez van, ezért nem dolgozok óvónőként, vagy bölcsődei szakgondozóként :)

márc. 17. 18:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es, nem lesz semmiféle szorongás benne sem lelkiismeret-furdalás.

Elfogadja, hogy anya ilyen és kész, max nem náluk lesznek minden második hétn barátnős ottalvások, hanem ő megy másokhoz.

Ettől antiszociális sem lesz, ez is marhaság.

Nekem csomó kis barátom volt suliban, annyi, hogy nem nálunk bandáztunk, mert anya sűrűn vállalt éjszaki műszakot a pótlék miatt, hanem másoknál.

márc. 17. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!