Ha a férjem gyermeke nem akarja elfogadni, hogy vagyok a férjemnek, azzal mit tehetek?
Figyelt kérdés
21 éves a fiatalember. Én próbáltam kedvesen, empatikusan, türelmesen közeledni felé.
Azt sem akarta elfogadni, hogy összeköltöztünk, de mikor össze is házasodtunk hatalmas kiabálást rendezett.
márc. 2. 16:26
12/19 anonim válasza:
Semmit. Már nem gyerek. Ha netán veletek lakik, de nem akar, akkor oldja meg.
13/19 A kérdező kommentje:
11- es! Nem történt válás.
Elhunyt az édesanyja sajnos.
márc. 2. 19:46
15/19 anonim válasza:
Ez nem gyereknevelési kérdés, mivel már nem gyerek az a gyerek. Az apja tudna vele beszélni, de nem kötelező téged elfogadnia illetve nincs erre recept, vagy szimpatikus vagy neki vagy sem. Ha a te szüleid házasodnának újra sem biztos, hogy örülnél a választásuknak. Az más kérdés, hogy ha együtt laktok, valahogy muszáj lesz kibírni a másikat és egyszerűbb jó képet vágni hozzá. De ha nem megy, akkor bizony szét kell költözni neki és nektek.
16/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de ha elhunyt az édesanyja annál inkább örülnie kellene a kapcsolatotoknak. 16 éves voltam mikor meghalt az édesapám, én bátorítottam Anyukámat, hogy ismerkedjen, sőt mikor először találkozott a mostani nevelőapámmal el is kísértem, mert nem akart egyedül menni. Nem akartam hogy fiatalon egyedül maradjon azért mert sajnos így alakult
17/19 anonim válasza:
Ez az a 21 éves srác mostohaanyja, aki egy időben állandóan itt szita az apját, meg az apja nőjét, és itt vergődött, hogy milyen szmétség, és ő "nem engedi" hogy az apja házasodjon mert rhadjon meg az egész helyzet.
Akkor is megmondtuk neki, hogy szánalmas és gyerekes a viselkedése, de ezek szerint nem állt le.
19/19 anonim válasza:
10 es hatalmas szoveg volt. kiirtam magamnak egy cedulara mert rohadtul tetszik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!