Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Zavarna, ha a lányod öltözője...

Zavarna, ha a lányod öltözője így lenne megoldva edzésen? Elfogadnád így?

Figyelt kérdés

Két korcsoportban tartják az edzést: 6-10 és 11-14. Előbb a kicsiknek van edzés, utána a nagyobbaknak. Az öltözőt közösen használják, egy lányöltöző van.

Elég sokszor előfordul, hogy "átfedés" van köztük, vagyis a kicsik még az öltözőben vannak, a nagyok pedig már. És a kicsikkel meg bemennek a szülők sokszor, hogy segítsenek (főleg a legkisebbeknek).

Nem is lenne baj, de ha apuka viszi a kisgyereket edzésre, ő megy be vele az öltözőbe. Engem pedig zavar, hogy a nyolcadikos lány úgy öltözik, hogy felnőtt férfiak vannak ott... amúgy a lányok közül is többeket zavar.

Felvetettük az edzőknek, akik azt mondták, hogy hát "ilyen a sport", máshol is kell közösen öltözni, nincs abban semmi, nem azért mennek oda az apukák, hogy a lányokat nézzék, hanem hogy a saját gyereküknek segítsenek.

Nektek mi a véleményetek erről? Elfogadnátok ezt? Én spirázom túl?

febr. 2. 16:27
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel semmi baj
Nem fogadnám el
62 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Azt sajnos nem lehet tudni, hogy egy adott apuka miért is jár oda "segítek a gyerekemnek" címen.
febr. 2. 16:33
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
Nem mindegy, hogy milyen edzés.
febr. 2. 16:33
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem! Amúgy a 6-10 éves korosztállyal is "minek mennek be". Azok már (normál esetben) iskolások, ott sem öltöztetgetik a gyereket, de még oviban sem torna előtt/után. Hordom külön sportra a 6 éves lányomat, bekísérem az öltözőig, puszi-puszi és bemegy. Ha végzett érte megyek. Ott az edző (nő) aki felügyeli, ha valami van segít. "Külsős" be sem léphet az öltözőbe, csak az edző meg a gyerekek
febr. 2. 16:34
 4/19 A kérdező kommentje:

Küzdősportról van szó, de nem értem, miért nem mindegy, milyen edzés.

Nincs edző a gyerekekkel az öltözőben.

febr. 2. 16:37
 5/19 anonim ***** válasza:
97%
A lányom ugyanígy jár edzésre, náluk ha apuka a kísérő, kint vár, nem megy be a lányok öltözőjébe. Szerintem így normális. Már a kisebb korosztály más lánykáit se kéne néznie számukra idegen pasinak, nemcsak a nyolcadikost.
febr. 2. 16:44
 6/19 anonim ***** válasza:
11%

Mert pl: egy úszásnál meztelenre kell vetkőzni, ott érthető, ha zavarban van egy nagyobb.

De pl: nálunk tornán senki se hisztikézik, hogy juj sport melltartóban fél percre meglátja egy apuka, aki a saját gyerekét öltözteti.

1-18 éves korig egy öltöző van, mégsincs gond belőle.

febr. 2. 16:44
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

Sokáig sportoltam (kosaraztam és úsztam is már elsős koromtól), sokszor torlódtunk fel kisebbekkel, nagyobbakkal, de soha senki nem jött be segíteni a gyerekének, ha csak nem volt valami gond. Miért is kellene?

Ha valaki nem boldogult cipővel, vagy akármivel, akkor kislattyogott az öltöző elé, ahol a szülők vártak és segített a szülő. Úszáson az edző segített hajatszárítani pl. télen. A fiúknak pedig a helyi gondnok/úszómester, nem tudom kicsoda...

Nem fogadnám el ezt így. Sosem voltam szégyenlős, a lányom sem az és szeretném feltételezni, hogy apukák (akiknek szintén lányuk van!) sosem gondolnának semmi olyasmire, amire mi itt most, de sajnos olyan világban élünk, ahol már sosem lehet tudni.

6# Te nem tudom milyen edzésre jársz, a lányom kézilabdán olyan szinten izzadt, hogy sportfelsőt mindenképpen cserélni kell legtöbbször, pláne télen, de van hogy a bugyija is vizes... Nekem is vannak ilyen emlékeim kosár edzésről. Télen hajszárítót is hordtam magammal konkrétan, meg sapkát, hogy ne izzadt fejjel menjek haza.

febr. 2. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Én jelezném az adott apukáknak, hogy kinn várják meg a gyereküket.
febr. 2. 17:00
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Nehogymár egy 6 éves ne tudjon átöltözni! Ha a cipőt nem tudja bekötni, akkor azt kint megoldhatja neki apuka, de amúgy ne járkáljon be az öltözőbe 14 éves lányok közé!

De most komolyan, szerintem egy jóérzésű apában magától is felmerül, hogy neki ott semmi keresnivalója. Ha meg nem merül fel benne, akkor egyértelmű, hogy miért van ott bent.

febr. 2. 17:09
 10/19 anonim ***** válasza:
90%
Ossze kell fogni a szulokkel es tobben szolni. Ne menjen a gyerek edzesre ha keptelen egyedul feloltozni. Nonszensz.
febr. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!