Kérnél, elfogadnál-e segítséget olyan gyermekpszichológustól, akinek nincs gyereke?
Figyelt kérdés
2021. júl. 16. 12:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
55 szavazat
2/19 anonim válasza:
Istenem, ez akkora baromság, hogy ilyen felmerül.
Pl akkor ne menjen az ember olyan szemészhez, akinek tökéletes a látása, olyan fogorvoshoz, akinek nem volt még gyökérkezelése, olyan onkológushoz, aki nem volt még rákos?
De várj, mondok jobbakat, férfi nőgyógyász, ők nem hogy nem szültek még, de soha nem is fognak.
Meg egy gyermektelen óvónő, az se dolgozzon gyerekkel?
3/19 anonim válasza:
Őszintén szólva van ilyen a családban... csodálkozni szokott, amiért nem működnek a gyerekeinken a dolgok amiket tanult... 😅🤦♀️
4/19 anonim válasza:
Mar ne is haragudj,de ez korántsem volt egy okos kérdés.
5/19 anonim válasza:
Én nem. Más a tankönyv és más az élet. Okoskodni én is tudok, következmények nélkül. Na gyerünk pontozzatok le.
6/19 anonim válasza:
Persze. Azért mert nem vagyok tyúk, még tudom melyik a záp tojás.
7/19 anonim válasza:
Vélhetően amiket tud, azokat egy komoly egyetemen tanulta, olyan tudósoktól, akik megfigyeléseken alapulva állapították meg a tanaikat, nem hasraütés alapján.
8/19 anonim válasza:
Ennyi erővel olyan tanító se tanítson, akinek nincs gyereke... 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Pedig a tanításnál is ismerni kell a gyerekeket, mégha ELEINTE tankönyvből is. Persze, hogy tankönyből tanulja az alapokat, általánosságokat. Aztán az, hogy mennyire ismeri fel a gyerekek közötti egyediséget, az már kompetencia kérdése. Nem azé, hogy van-e gyereke 🤦🏼♀️
9/19 anonim válasza:
Alap esetben fogalmam sincs róla, hogy van-e gyereke a pszichológusnak vagy sem. Nem ez alapján döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!