Zavarna, ha a lányod öltözője így lenne megoldva edzésen? Elfogadnád így?
Két korcsoportban tartják az edzést: 6-10 és 11-14. Előbb a kicsiknek van edzés, utána a nagyobbaknak. Az öltözőt közösen használják, egy lányöltöző van.
Elég sokszor előfordul, hogy "átfedés" van köztük, vagyis a kicsik még az öltözőben vannak, a nagyok pedig már. És a kicsikkel meg bemennek a szülők sokszor, hogy segítsenek (főleg a legkisebbeknek).
Nem is lenne baj, de ha apuka viszi a kisgyereket edzésre, ő megy be vele az öltözőbe. Engem pedig zavar, hogy a nyolcadikos lány úgy öltözik, hogy felnőtt férfiak vannak ott... amúgy a lányok közül is többeket zavar.
Felvetettük az edzőknek, akik azt mondták, hogy hát "ilyen a sport", máshol is kell közösen öltözni, nincs abban semmi, nem azért mennek oda az apukák, hogy a lányokat nézzék, hanem hogy a saját gyereküknek segítsenek.
Nektek mi a véleményetek erről? Elfogadnátok ezt? Én spirázom túl?
Ha ellenkező nemű szülő hozza a gyereket, akkor vagy öltözzön a gyerek egyedül, vagy hozza àtöltözve vagy hasznàjàk a wc-t az öltöző helyett (ha az külön van).
Se apuka a lànyöltözőbe se anyuka a fiúöltözőbe ne màszkàljon be.
Alapból nem feltételeznek rosszat.
De egy nyolcadikos lány már menstrual, mellei vannak, szorosodik,es hát hiába van gyereke az apukának, kitudja ki milyen perverz. Persze hogy szóva tennem, vagy felajanlanam hogy apuka helyett segítek a kicsinek öltözni. 5p ide vagy oda már nem oszt/szoroz.
Zavarna.
Írom ezt egykori sportolóként, aki simán átöltöztem 6-7 évesen már. De ha nem ment, a nagyobb lányok segítettek, nem jött be apa.
Lényegtelen, hogy egy apuka hogy néz a többi lányra. Ha nem perverz, akkor is kellemetlen egy 14 évesnek, hogy ott van egy idegen férfi, ahol ő öltözik. Ez teljesen elfogadhatatlan.
Egy 6-10 éves meg már fel tud öltözni egyedül. Nem kell oda a szülő.
"Azért az sem lényegtelen, hogy azoknak a lányoknak is kellemetlen!"
Gyakorlatilag ez az egyetlen lényeges dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!