Mikor tudom elfogadni a testem?
Majdnem.1 év kell a regenerálódáshoz,pont annyi amennyi idő alatt alakult ki :)
A tr tested nem lesz olyan mint volt de miért is akarnád?van egy szép gyermeked !Csak rákell nézned és egyből tudod hogy ő érte lett olyan.
Az idő pedig segiteni fog.
Nem várhatja el senki hogy hopp legyek megint 50kg,mégcsak most gyógyult be a heg,belül a seb!!!
Idő,idő,idő :)
Éld addig azt a gyönyőrű soksok pillanatot amit az a kis csöppség ad :)
Utána lehet változtatni szétnyílt hasizommal amugy is vigyázni kell nagyon!
Hogyan fogadhatnám el a testem?
Csak gondolj arra, hogy van egy egészséges babád, aki a testednek hála él. Nyilván nehéz lelkileg, hogy előtte nem így néztél ki, de idővel rendeződik.
Mikor tudtátok ti?
Én a pofámat befogom, mert ritka szerencsés vagyok, mikor mentem szülni kb. akkora volt a pocakom, mint másnak félidősen, és már a szülés után pár órával teljesen vissza is “lapult”. (nyilván kicsit plötyi volt, de semmi nem utalt arra, hogy én 24 órával előtte még várandós voltam)
Valaha voltatok olyanok mint szülés előtt?
4 hónapos lesz 23.-án a kisfiam, már olyan a testem, mint terhesség előtt, de ha nem lenne olyan sem bántana, elég ránézni a gyönyörű fiamra, és mindent kárpótol.
Gondolj arra, hogy semmi nem tart örökké, amint elkezd szaladni a gyereked, és te utána..
Szépen lassan tornázni is elkezdhetsz, és az étkezésedre figyelni, nyilván nem egyik napról a másikra, de jövő ilyenkor már lehetsz nagyon szép, formás.
11 hónapos a gyerekem és 10 kiló plusz van rajtam. Megtehettem volna, hogy erre fókuszáljak az elmúlt 11 hónapban és minél előbb leadjam ezt a 10 kilót, de nem tettem. Elfogadni nem tudom, de az elhatározás még nem érett meg bennem, illetve csak étkezésben látszik. Szépen lassan megy lefelé. Nekem most az elsődleges feladatom az, hogy a gyerekemnek ott legyek. A másodlagos az, hogy szép lassan elérjem azt a külsőt amivel elégedett vagyok. Olyan már soha nem leszek, mint korábban, de ezt valahogy nem bánom, elfogadtam. Amiért tehetek (plusz kilók leadása), azért viszont teszek.
2 hónapja szültél. Sokkal fontosabb dolgod van most, mint azzal foglalkozni, hogy hogy nézel ki. Egyszerűen tedd meg amit megtehetsz, ezen felül pedig ignoráld az egészet.
2 hónap nagyon kevés idő ahhoz, hogy olyan legyél mint terhesség előtt. Adj magadnak időt, sok időt. Ez most egy ilyen helyzet, de lassan, ha teszel érte, ahogy írod is, szépen minden kialakul.
Én szülés után fél évvel kezdtem el újra figyelni az étkezésre, de csak később a mozgásra. A végén már jobb alakom lett mint szülés előtt. Reggel 5kor jártam futni heti 3-4x.imadtam. Ekkor a lányom 2eves volt. Szóval nem siettem el a dolgot, hogy újra formaba hozzam magam, de nem is ostoroztam érte magam.
Most újra terhes vagyok, és nem fogom utalni magam a plusz kilokert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!