Nagyon csúnya testem van, nem bírom elfogadni, mit tegyek?
Az arcom nagyon aszimmetrikus:
Az egyik szemöldököm fentebb van mint a másik, az orrom nagyon széles és az orrjukaim is asszimetrikusak, nagyok. A szám is asszimetrikus, vékony ajkaim vannak és nagyon csúnyák a fogaim. Az első két fogamból van letörve, a legjobb az egészben hogy lapátfogaim vannak elől, és a többi is nagyon kusza. (fogszabályzóm lesz hamarosan) A fejem széles mint egy férfinek, az arcbőröm csúnya. A hajam is csúnya, most rövid és nagyon el lett rontva a festés is (most hagyom lenőni a saját hajszínemet, ezért még csúnyább) A bőrszínem is sötét, pedig nem vagyok roma. A nyakam vastag, vállaim szélesek, hátam széles. Melleim nincsenek szinte egyáltalán. Széles a hasam, széles a csípőm és nagyon csúnyán néz ki. A lábaim vastagok, és kicsik. Löttyedt, hájas, srtiás fenekem van. Ja és egyesek szerint kancsi is vagyok :D
Igazából a lista legalább felét mindneki el tudja mondani magáról, csak a legtöbben nem arra koncentrálnak hogy mi az ami ennyire rossz rajtuk, de ha megkérdeznéd azért csak sorolnák és sorolnák.
Amúgy tök sok a megoldható problémád is, bár szerintem nem a legjobb út ehhez fordulni, de a vékony asszimetrikus ajkakat ki lehet korrigálni sminktetoválással, vagy sminkkel, a szemöldöknél ugyanez...akik már eleve sminkbne kellnek fel, azok így csinálják. a szempilláidra tolhatsz lash liftinget és szép tekintetedt ad, a bőrödet védd a naptól, és akkor később se ráncosodsz és nem is barnulsz be annyira, a fogakat is meg lehet csináltatni egy kis élpótlással. A széles fejet egy kis brozosítóval kis sminkelt árnyékkal keskenyítheted, két ecsetporolás az egész.
Az arcbőrödön a tudatos bőrápolás segíthet, érdemes belevágni egy kis türelemmel.
A testedet egy kis sporttal gatyába lehet rázni a striákra meg szintén egy orvoskozmetikai tetoválás segíthet...
Igazából a fele annak amit írtál ápoltsági kérdés is lehet...tanulj egy kis önsminket ha nem pálya a tetkó, de ezeket egy féléves glow up projektnek összerakhatnád és pár hónap alatt lépésről lépésre megjavíthatnád, mások is születnek asszimetrikus szájjal, vagy szemöldökkel,c sak egyrszt tök nem veszed észre, főleg mert a saját bajaiddal vagy elfoglalva ahogy mindenki, másrészt meg lehet tenni ellene...
Ha rövid hajad van, akkor hamar le fog nőni a festés.
Alma/V testalkattal is öltözködhetsz vonzón. Egy kis sporttal szép úszó testalkatod lehet.
Ha ápolod az arcod, hetek alatt “észhez térhet” és szebb lesz.
Striám nekem is van 13 éves korom óta, ahogyan kb minden nőnek. (Férfiaknak is gyakran.)
A bőrszíned lehet szép szintén. Valakinek nem esete a sápadt.😅
Menj el fogorvoshoz, illetve gondolj el a fogszabályzón, tényleg. (Nekem is van, pedig 21 vagyok.😅) Szemészhez is érdemes benézni.
Menj el kozmetikushoz szemöldökszedésre. Biztosan ki tud hozni belőle valamit.
Ez nagyon jó ötlet, köszönöm :)
Változtatok (már amin tudok) és remélhetőleg jobban fogom érezni magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!