11 hetes terhes vagyok, 36 évs. 2 éve várok a babára. Most mégis úgy érzem, hogy nem ntudom elfogadni a testem változásait, mintha nem is velem történnének az események. Mit csináljak?
Teljesen el vagyok keseredve...
A családban boldogan vállalom a babámat, de a külvilág előtt még mindig próbálom titkolni, és nem csak a baboa miatt. Mintha a babát váró testem elválna az énemtől. Tudom, hogy hülyeségeket írok, nem is tudom, mi van velem. Szeretem a babát, örülök az állapotomnak, de nem akarom megosztani a külvilággal. Olyan mintha lenne egy privát szférám, ami a baba, meg lennék én a munkahelyemen, az ismerősök között, akik előtt nem akarom ezt vállalni. Skizofrén állapot. Ez beteges? Változik? Mit tegyek?
Szia! Gratulálok a babához. Szerintem ez teljesen természetes, ha sokat vártál a babára. Lehet, hogy csak félsz elmondani. De ha úgy érzed, fordulj orvoshoz, előfordul terhesség alatt ilyen a hormonváltozások miatt. Előbb utóbb észre fogják venni rajtad, és akkor lehet, hogy Te is megkönnyebbülsz. Egyébként sem fontos mindenkinek elmondanod.
Boldog babavárást! :o)
szerintem ez mindenkinél változó,én nekem a hasam olyan volt
amikor bementem szülni mintha 4ik hónapba lettem volna,egy vastag kabátot felvettem és nem látszott semmi. én meg mindenkinek mutattam volna. ez változo.
Ez nem beteges. Én is igy voltam, nem akartam, hogy tudják, hogy terhes vagyok, nem tudom miért. Mostmár más helyzet, mozog picike, és nagyon jó. Szerintem neked is megváltoznak majd az érzéseid, amikor már mozog a baba, és a hason szépen látszik, hogy lakik bent valaki.
21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!