Hogy segített a család szülés után? Kellett a segítség vagy jobb volt hármasban az első napokban?
37. Hétben járok, nagy a készülodes a szülésre. Császár lesz. Eddig minden olyan harmóniában ment, viszont most kezdek bestresszelni. Anyukámmal egy városban élünk a párom szülei nem messze 25 km re. Anyósom most közölte hogy ő ide jönne hozzánk az első hetekben segíteni meg ellátni a babát, ő furdetne, stb. Nem tudom ez csak nekem esik rosszul? Vagy én miért vagyok akkor csak megszülni? Én szeretnem ellátni a babamat a férjemmel és senkit nem akarok hogy ide költözzön.
Kicsit úgy érzem anyósom most fúj anyukámra hogy ő helyben van, de anyu se költözik ide, ilyenről szó sincs. Jobban esne ha anyósom is segíteni jönni főzni, vasalni, agyazni nem a gyerek felett anyaskodni.. velem van a baj?
Kétségbe vagyok esve hogy családi botrány lesz (már nem egy volt) és jelenleg nem erre szeretnék koncentrálni.
A miénk is ilyen kérdező,de pont ezért kell kiállnod magadért,különben az ilyen típusú majom a 3 hónaposnak majd tömi a szájába a kakaós csigát,a te neved meg kb kuss lesz,ha szólni mersz. Nekünk is volt 1x,hogy lement alpáriba,akkor kinyitottam a bejárati ajtót és közöltem,hogy most azonnal takarodás van kifele vagy rendőrt hívok. Kivonult,azóta meg tartja a száját,mert tudja,hogy simán kirakom,ha kell,nem érdekel ki ő mi ő,tisztelem,akkor elvárom tőle is. Ha ő sem tisztel,én sem fogom. Én nem tűröm az ilyet a saját otthonomba,de nálunk a férjem se hál isten.
A putriba meg felneveltek 10-et,megmondhatod neki nyugodtan...semmit sem jelent. Sajnállak kérdező az elkövetkező időre. :(
1# voltam.
A legnagyobb segítség az lett volna, ha hoznak komatálat. Nem hoztak. Igaz, mi sem kértük, de a kutya sem kérdezte, én meg nem fogok kaját kunyerálni. 😃
Ellenben anyámék azt hitték, bármikor jöhetnek bejelentés nélkül, egy iszonyat ideges pillanatomban elküldtem őket a fenébe.
A baba körüli feladatokban nem akartam volna segítséget.
"Aztán jött hogy ezt most megint a feleséged találta ki igaz?"
Ez lenne az a pillanat, hogy kivenném a telefont a kezéből, hogy megmondjam: igen, Icuska, képzeld, én találtam ki, hogy a gyermekágyi időszakban nem akarlak kerülgetni, a gyerekemet meg én és a fiad látjuk el, elvégre a mi gyerekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!