Terhes lettem egy friss kapcsolatba. Mit tennétek?
Van már egy iskolás gyermekem előző páromtól. Jelenlegi párommal 7 hónapja vagyunk együtt. Nem élünk együtt, de kb 7ből 5 napot biztosan velünk van. Őszinte leszek nagyon bennem van az hogy nem akarok újra egyedül maradni, de annak sem látom értelmét hogy elvetetjük aztán 1-2 év múlva jöhet a babaprojekt.
Párom azt mondta szeretne összeházasodni és összeköltözni, már keresi is a másodállást mert neki elég rugalmas, laza a jelenlegi munkahelye. Tehát ő szeretné a kicsit, viszont ugye én már egyszer csalódtam és hittem valakinek, ami miatt a bizalmam eléggé a nullán van. Anyagilag nincs gond részemről sem, inkább lelkileg nem akarok mégegy gyermeket az apukája nélkül “összevissza” nevelni, főleg hogy az első gyermekem ráadásul tervezett volt.
Abba most ne menjünk bele kérlek hogy miért nem védekeztünk megfelelően, már megtörtént a “gond”.
Kedves kérdező,
Volt már egy 5 éves lányom mikor megismerkedtem a ma már férjemmel.
Megismerkedésünk után 2 héttel összeköltöztünk, 4 hónap múlva terhes lettem.
A kislányunk lassan 4 éves, szuper apukája a nagyobb lányomnak is (a biológiai apja lassan 5 éve nem kereste)
Ha szeretnétek a babát, szerintem az nem akadály, hogy csak 7 hónapja vagytok együtt.
Garancia nincs semmire, de a mostani párod nem az exed ne vetítsd ki rá a múltat.
Tapasztalatból tudom, hogy nehéz de azt is, hogy lehetséges ha tudatosan odafigyelsz. :)
Bejárni a világot gyerekkel is be lehet !
Amugy én 17 a férjem 19 volt mikor terhes lettem.18 voltam mikor szültem.17 évog voltunk együtt.Mai napig tartana ,ha foglalkozott volna velem,de olyanok voltunk kb.mint a testvérek.Elváltam,10 éve vagyunk egyutt az "uj" férjemmel és született két lányunk.Szóval tök jó minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!