Ti mit tennétek a helyemben? Nyaralással kapcsolatban kérdeznék anyukákat.
Az elmúlt években arra törekedtünk, hogy kifizessük a hiteleinket. Ez évtől hitelmentesek lettünk, így saját autónk és szép lakásunk van.
Évek óta minden vágyam egy 1 hetes all inclusive-s utazás a családdal.
Van biztos jövedelmünk, férjem dolgozik, nem keres rosszul. Én itthon vagyok a 2 éves gyermekemmel és várom a következő babát.
van biztos tartalékunk, amihez nem szívesen nyúlnék. Ez 3,5 millió. Ezt évről évre növeljük a gyerekeknek.
Ti a helyemben bevállalnátok egy 350-399e Ft-os nyaralást? Mivel ez repülős all inclusive-s külföldi tengerparti szállás lenne, mást nem kellene fizetnünk.
Régóta vágyom erre, eddig csak autókáztunk Horvátba, de most vágyok ilyenre. Mégis a pénz (ismét) visszatart.
Köszönöm a véleményeket.
Én bevállalnám.
DE. Azt, hogy másra nem kell költeni, cáfolom. :) Illetve persze nem kell, de úgy is jön ez-az. Ajándék, kávézás, fagyi, fakultatív program stb...
Így, hogy van bőven tartalék, simán.
Tudom, a pénz nagy úr, de most őszintén... A gyerek még kicsi, a másik pocakban. Bőven van időtök gyűjtögetni nekik.
Ha meglesz a baba, úgysem fogsz ilyen utazást bevállalni. Menjetek, pihenjetek, és sok-sok élménnyel gazdagodjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!